Aha: dit is de ultieme tip tegen wallen

De visagist van zangeres Rihanna geeft ons de ultieme tip.

Je genen spelen een rol, maar daarnaast kun je ook last hebben van wallen als je slecht hebt geslapen of stress ervaart. Wil jij de dark circles onder je ogen wat verminderen? De visagist van wereldster Rihanna deelt de ultieme tip.

Tip

Als iemand de ballen altijd hoog weet te houden, is het Rihanna wel. De 34-jarige wereldster weet het voor elkaar te krijgen om een lingerie- en beautymerk te runnen, terwijl ze ook nog volop bezig is met haar carrière als zangeres. Daarnaast heeft ze net een kind gekregen en werd afgelopen week bekend dat ze de jongste vrouwelijke self-made miljardair in Amerika is. On top of that ziet er ze ook altijd fris en fruitig uit. Om die reden nemen we haar beautytips uiterst serieus. En wie kan ons beter alle hacks leren dan haar make-up artist Hector Espinal?

Concealer

De make-upartiest van Rihanna deelde op Instagram een filmpje, waarin hij het beautygeheim uitlegt. Om deze truc goed uit te voeren heb je twee concealers nodig: een met een warme ondertoon en een die past bij je eigen huidskleur. Vervolgens breng je de warmste tint aan op de plekken die je weggewerkt wil hebben en onthoud: brengt dit goed aan met een beautyblender voor een optimaal resultaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Hierna breng je wat van de andere concealer aan, zo zorg je ervoor dat het geheel mooi aansluit bij je eigen huidskleur. Tot slot breng je een laagje poeder aan om te zorgen dat het resultaat de volledige dag mooi blijft.

Et voilà: je wallen zijn als sneeuw voor de zon verdwijnen. Of nou ja… in ieder geval een stuk minder zichtbaar!

Bron: Grazia | Beeld: Dylan Posso 

Laatste nieuws