‘Glazed donut nails’: de it-girl manicure van deze zomer

Hailey Bieber werd als eerste gespot met deze parelachtige manicure en haar nagelstylist deelt nu hoe je de look zelf op je nagels creëert.

Lees ook

Hailey Bieber wordt door skincare-lovers al langere tijd geprezen om haar glowy skin. Fans noemden deze prachtige glans al snel de donut glaze van Hailey. En onlangs breidde die donut glow van Hailey zich verder uit, want onlangs werd het model gespot met zogenoemde glazed donut nails.

Nageltrend

Tijdens het Met Gala zagen we Hailey met een parelmoerachtige kleur op haar nagels, die al snel werd vergeleken met een Krispy Kreme-glans. Sindsdien willen fans maar al te graag weten hoe je deze nagellook zelf kunt creëren. Hailey’s manicurist, Zola Ganzorigt, is gelukkig de beroerdste niet en deelde dit onlangs op haar Instagrampagina.

Je nagels in die specifieke kleur lakken, is gelukkig niet moeilijk. In principe lak je je nagels voor deze look in een witte kleur en maak je het af met een glinsterende metallic topcoat, waardoor het – je raadt het al – die glans krijgt zoals donuts ook wel hebben.

Stap voor stap

Voor de look heb je 4 verschillende nagelproducten nodig, zo schrijft Ganzorigt. Die producten zijn:

  • OPI Stay Strong gel base coat
  • OPI gelnagellak in de kleur Funny Bunny
  • OPI chrome effects in de kleur Tin Man Can
  • OPI Stay Shiny top coat

Zo lak je de look:

Breng een laagje van de gel base coat aan op ongelakte nagels. Laat dit drogen onder een UV nageldroger en breng daarna een laagje van de Funny Bunny-lak aan. Laat je nagels opnieuw drogen onder de nageldroger. Dip vervolgens de sponsapplicator voorzichtig in het Tin Man Can-chromepoeder en wrijf het over de nagels. Breng als laatst de top coat aan, laat je nagels weer drogen onder de nageldroger et voilà: je glazed donut-look is af!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Hailey Bieber is overigens niet de enige die werd gespot met de nagels van Zola Ganzorigt. De manicurist bracht de glazed donut-manicure ook aan bij niemand minder dan Vanessa Hudgens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Andere beautytrucs

De nagels van Hailey Bieber zijn momenteel een enorme hit op social media en fans nemen de look massaal over. Maar dit is niet de eerste keer dat we een beautytip van het model overnemen. Zo deelde de make-upartist van Hailey al eens hoe het model zulke mooie volle lippen creëert. Het geheim bleek ‘m te zitten in lippotlood. Zo deelde make-upartist Mario Dedivanociv dat hij vollere lippen maakte door de lipliner wat dikker aan te zetten bij de cupid’s bow, en dat hij vervolgens vanaf dat punt een lijn trekt naar de mondhoeken toe, waarbij je wel binnen de natuurlijke liplijn blijft. That’s it! 

Bron: Instagram Nails by Zola, TikTok Make up by Mario | Beeld: Mona Eendra

Laatste nieuws

Zie ook