Hebben: gehaakte jurken zijn deze zomer hot and happening

Breezy, comfortabel en stijlvol!

Zomerse temperaturen is waar zon-minnend Nederland naar verlangde. Cocktailparty’s, sunbathing sessies aan het strand en picknicken in het park, het kan de komende tijd! Maar dat doen we natuurlijk wel het liefst in stijl. Kan je garderobe nog wel een zomer refresh gebruiken? Dan tippen wij graag de gehaakte jurk. Breezy, comfortabel en stijlvol.

Perfecte zomerjurk

De gehaakte jurk lijkt momenteel meer in trek dan ooit, maar we moeten niet vergeten dat het item eigenlijk altijd al een summer favorite was. Het silhouette maakt de jurk nonchalant en het design met de gaten erin maakt het item luchtig. Daarnaast is een dergelijke jurk het perfecte kledingstuk om over je zwemkleding heen te dragen wanneer je naar het strand gaat. Al leent het gehaakte item zich heus niet alleen als beach cover up. Draag er een slip dress onder en je bent klaar om naar chiquere aangelegenheden te gaan.

De gehaakte jurken komen in allerlei soorten en maten, maar momenteel scoort de witte, simplistische jurk hoog op Instagram. Zo showde modestylist Monikh de look al op Instagram en ook fashionkenner Jessica Skye heeft er eentje in haar garderobe opgenomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Skye (@_jessicaskye)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie (@madamebshops)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachael Clifton (@bubblyaquarius)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monikh (@monikh)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ingrid Wilkinson (@ingridwilkinson)

Variatie

De witte crochet dress is momenteel helemaal in de mode, maar ook andere varianten zijn trending. Voor de kleurliefhebbers zijn er de bontgekleurde jurken, maar ook als je graag zwart draagt (wat met de juiste styling prima kan in de zomer) is er voor jou wat wils.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door victoria moulin ☻ (@vicmoulin)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I B E L 🇪🇸 (@mdfhima)

De two piece

Is een jurk niet helemaal jouw ding? Dan kun je ook op een andere manier gehoor geven aan deze trend. Zo kun je ook kiezen voor een gehaakte set. Sla je twee vliegen in een klap, want de co-ord is deze zomer ook helemaal in!

Bron: The Zoe Report | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws