Victoria Beckham over huwelijk met David: 'We hebben zó ontzettend veel respect voor elkaar'

Ook praat Victoria over het huwelijk van zoon Brooklyn met zijn grote liefde Nicola Peltz.

Erg veel vertrouwen hadden sceptici niet in het huwelijk van Victoria en David Beckham, maar het stel heeft hen ongelijk bewezen. The Beckhams are still going strong. In de nieuwste Grazia deelt Victoria meer over haar huwelijk met de ex-voetbalspeler.

Weinig vertrouwen

Deze maand vierden Victoria en David hun 23-jarig jubileum. “Mensen hadden er zó weinig vertrouwen in!” vertelt Victoria aan Grazia. “Vanaf het begin al niet. En nu zijn we alweer drieëntwintig jaar verder.” Hun geheim is volgens haar best simpel. “We hebben zó ontzettend veel respect voor elkaar. David is een geweldige vader en echtgenoot, en hij steunt me enorm in mijn werk. We zijn gewoon écht goede partners.”

Emotioneel

Onlangs stapte haar oudste zoon Brooklyn in het huwelijksbootje met zijn vriendin Nicola Peltz. “Het is nogal wat, als je kind gaat trouwen”, biecht de modeontwerpster op. “Ik was ontzettend emotioneel. Het voelt als gisteren dat David met Brooklyn in zijn armen op onze bruiloft stond, Brooklyn in dat paarse pakje met cowboyhoed. En nu is onze baby zelf getrouwd.”

Anderhalf kind

Brooklyn leeft zijn eigen leven, maar de andere kinderen ook. En dat is best een verandering voor de Beckhams. “Eerst hadden David en ik vier kinderen thuis wonen, nu nog maar anderhalf”, zegt ze. “Brooklyn en Nicola verdelen hun tijd tussen LA en Palm Beach, Romeo woont in Miami en Cruz is deels bij ons en deels op de kostschool. Alleen Harper, die deze zomer elf wordt en in september aan de middelbare school begint, woont nog fulltime thuis.” Gelukkig hebben de love birds altijd elkaar nog!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress