Motivation Monday: win een Supercilium wenkbrauwset t.w.v. €69 euro

Prachtige wenkbrauwen in drie makkelijke stappen!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met wat leuks. Deze week geven wij een wenkbrauwset van Supercilium weg. De week begin je natuurlijk pas echt goed met prachtige wenkbrauwen!

Het Supercilium van Manouk de Vries

Supercilium is een beautymerk dat gespecialiseerd is in professionele wenkbrauwproducten en aan het roer van het label staat de Nederlandse Manouk de Vries. Ze werkte al als wenkbrauwspecialist toen ze opeens opmerkte hoe populair henna brows in Rusland waren. Ze zag hier wel iets in en is er toen mee aan de slag gegaan in Nederland. “Naast mijn baan, en ’s avonds als mijn zoon al lag te slapen, vulde ik dan potjes aan de keukentafel”, vertelt Manouk over haar startende bedrijf in henna brows. En haar henna business werd stapje voor stapje groter. Het begon met labels printen, daarna startte ze een Instagramaccount en voor ze het west leidde ze andere schoonheidsspecialisten op.

Manouk de Vries, founder van Supercilium.

Manouks avontuur begon in 2018 en sindsdien is haar bedrijf Supercilium keihard gegroeid en verkoopt ze in meer dan 75 landen. Met name de schoonheidssalons maken momenteel gebruik van haar producten, en nog niet zozeer de consumenten, maar daar wil de onderneemster nog grote stappen in maken.

Door de coronacrisis ging het even wat minder met Supercilium en daardoor zag Manouk in dat ze haar kansen wilde spreiden. “Salons zijn best kwetsbaar”, stelt Manouk, terugkijkende op de lockdowns. “Ik heb daarom een three step cosmeticalijn gelanceerd, speciaal voor vrouwen thuis.”

De three step-lijn

De three step cosmeticalijn waar Manouk over sprak is een brow-routine, waarbij je met drie producten de perfecte wenkbrauwlook creëert. Hiervoor wordt de DSC-techniek aangehouden: Define, Sculpt en Control. Door de juiste fool-proof technieken toe te passen, kun je in mum van tijd – gewoon vanuit je eigen badkamer – salonwaardige wenkbrauwen krijgen.

Uiteraard kan een wenkbrauwlook pas écht perfect zijn als je er ook de juiste producten voor gebruikt. Op de website van Supercilium helpen ze je er graag aan. Zo kun je een test doen om te achterhalen welke wenkbrauwproducten jij het beste kunt gebruiken voor de three step-wenkbrauwroutine.

Winnen

Lijkt het je hartstikke tof om de drie stap-wenkbrauwroutine toe te passen op je eigen brows? Goed nieuws! Wij mogen namelijk een complete set weggeven, bestaande uit de Brow Micro Pencil, de Brow Micro Concealer en de Brow Control Position Wax, ter waarde van €69 euro. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Motivation Monday: win een Supercilium wenkbrauwset

Motivation Monday: win een Supercilium wenkbrauwset t.w.v. €69 euro

Deze winactie loopt van 18 juli tot 25 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Supercilium zullen delen als je wint. 

 

Laatste nieuws