Motivation Monday: win een lingerieset uit de Bridal collectie van Hunkemöller

Voor een spetterende huwelijksnacht!

Lees ook

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met wat leuks. Deze week richten we ons tot de brides to be. Wij geven namelijk prachtige lingerie uit de Bridal collectie van Hunkemöller weg. Op naar je droombruiloft!

I do, I do, I do!

Na een aantal coronaseizoenen kunnen de bruiloften nu gewoon doorgaan. En dat gebeurt dan ook massaal. Stap jij dit seizoen zelf ook in het huwelijksbootje? Dan kun je bij Hunkemöller terecht voor prachtige lingerie. Het lingerielabel lanceerde dit jaar opnieuw de Bridal collectie, bestaande uit witte lingerie in verschillende vormen en stijlen, zodat je altijd een setje kunt vinden dat bij jou én je lichaam past.

De Bridal collectie bestaat uit slip dresses, kimono’s, beha’s en bralettes. Voor elke bruid heeft Hunkemöller een sexy look. Denk aan de kanten Joanna Bustier, of aan een klassieke Eleanor satijnen mesh Body. Uiteraard kun je bij de lingeriezaak ook terecht voor bijpassende suspenders. Alles om de perfecte bruidslook samen te stellen!

Winnen

Ga jij binnenkort trouwen en kun je nog prachtige bruidslingerie gebruiken? Dan hebben we een leuke winactie voor je: wij mogen namelijk een complete set bruidslingerie uit de Bridal collectie van Hunkemöller weggeven. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt van juli tot en met 31 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Hunkemöller zullen delen als je wint. 

 

Laatste nieuws

Zie ook