Marie Claires weekendtips

Van films kijken middenin het bos tot een prachtige tentoonstelling.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Bezoek de ‘Mart Visser | Sculptures’ tentoonstelling

Zin om dit weekend een museum te bezoeken? Trek dan naar het Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Hier bekijk je momenteel de overzichtstentoonstelling van beeldend kunstenaar Mart Visser Mart Visser | Sculptures. We know, Mart staat met name bekend om zijn werk als modeontwerper, maar ook als beeldend kunstenaar weet de couturier zich staande te houden. Je bekijkt in het Museum Beelden aan Zee momenteel een selectie van tig sculpturen, reliëfs, schilderijen en installaties.

Wanneer:
Tot en met 2 oktober 2022.

Waar: 
Museum Beelden aan Zee, Scheveningen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Museum Beelden aan Zee (@museumbaz)

Bezoek de nieuwe boutique van Dior

Dior heropende onlangs zijn boetiek in de P.C Hooftstraat in Amsterdam. Deze plek is volledig gerenoveerd om alle prachtige items volledig tot hun recht te laten komen. Naast schoenen, accessoires en iconische tassen kun je hier ook diverse juwelen spotten en bemachtigen. De boetiek is dus zeker een bezoekje waard!

Prikkel je smaakpapillen met… hummus-ijs!

Hummus, we love. Schepijs, same. De twee combineren? Op dat idee kwamen wij in tegenstelling tot Neni Amsterdam en gelateria Miuz nog niet. De twee sloegen hun anderen in een en maakten verrukkelijk ijs met tahin, kikkererwten en citroen. Het resulteerde in een zachte, niet te zoete zomerse gelato. Gaat dat proeven!

Verkrijgbaar bij: 
NENI Amsterdam op het Stadionplein en bij Miuz op de Overtoom in Amsterdam.

Kijktip: Virgin River

We hebben er ongeveer een jaar op moeten wachten, maar het vierde seizoen van Virgin River staat op Netflix! In het vorige seizoen lieten de makers ons met veel vragen achter: wat gaat er gebeuren met Mel en Jack nu zij zwanger is, maar niet weet wie de vader is. Is dat Jack? Of toch haar overleden echtgenoot Mark? En zal haar relatie met Jack het overleven als hij niet de vader blijkt te zijn? We shall see! 

Bezoek de Bosbios

Zin om een film te kijken, maar wil je ondertussen ook buiten zijn? Het kan bij de bosbios. Middenin het bos, zodra het donker begint te woorden, kijk je er een selectie van fijne films. Van Little Miss Sunshine tot La La Land. O, en wil je meer doen dan alleen films kijken? Dan kun je ook meedoen aan een van de meerdere middagworkshops.

Wanneer:
Tot en met 21 augustus.

Waar:
De Hoorneboeg, Hilversum.

Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws