Calvin Klein komt met een prachtige collectie Pride-kleding

Een prachtige en kleurrijke collectie.

Lees ook

Het eerste weekend van augustus nadert and we all know what that means: Pride Amsterdam! Tijdens dit negendaagse event vieren we dat iedereen mag zijn wie hij, zij of hen is en dat we mogen houden van wie we willen houden. En deze feestelijke aangelegenheid vraagt natuurlijk ook om de juiste outfit, zo weet ook Calvin Klein.

Pride collectie van Calvin Klein

Van zaterdag 30 juli tot en met zondag 7 augustus staat onze hoofdstad weer in het teken van Pride. Ter ere hiervan introduceert Calvin Klein de nieuwste collectie Pride-kleding met de ‘This is Love’ campagne.

De collectie omvat natuurlijk Pride T-shirts in opvallende kleuren en prachtig borduurwerk, maar bevat ook andere items. Denk aan kleurrijk ondergoed, bucket hats, sokken, hoodies en een roze jas. Hier valt met gemak een prachtige Pride-outfit mee samen te stellen.

 

‘This is Love’ campagne

Met de ‘This is Love’ campagne wil Calvin Klein het familiegevoel uitdragen binnen de LGBTQIA+ community. Bovendien wil het label daarbij goede doelen sponseren die belangrijk zijn voor de LGBTQIA+ community, zodat iedereen kan zijn wie hij, zij of hen wil zijn!

Bron en beeld: Calvin Klein

Laatste nieuws

Zie ook