Motivation Monday: win 2x een shampoo en conditioner van Marie-Stella-Maris t.w.v. €37

En de producten ruiken heerlijk!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooi product. Deze week geven wij de nieuwe shampoo en conditioner van Marie-Stella-Maris weg. Zo ga je met stralende lokken de week tegemoet!

De haarlijn van Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris kennen we allemaal van die heerlijke geurstokjes en het bekende mineraalwater, maar deze zomer breidt het merk uit met natuurlijke hair care producten!

De shampoo en conditioner reinigen, voeden, hydrateren en versterken je lokken. Bovendien bevatten de haarproducten van het merk geen siliconen, parabenen of uitdrogende sulfaten zoals SLS en SLES. 96 procent van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong! O, en voor we het vergeten: de shampoo en conditioner zijn 100 procent vegan. Geen enkele reden om haar care producten niet te gebruiken, dus! Zeker niet als je je bedenkt dat de producten verkrijgbaar zijn in twee heerlijke geuren: No.12 Objets d’Amsterdam (een geur met tonen van groene thee, citrusnoten en salie) en No. 03 Poivre Noir Frais (een geur met tonen van zwarte peper, geranium en lavendel).

Hart voor duurzaamheid

Marie-Stella-Maris geeft om jouw lokken, én om de natuur. Om de impact op het milieu te beperken, werkt het label met refill-verpakkingen. Oftewel: zijn jouw shampoo en conditioner op? Dan kun je de lege verpakkingen vullen in de Refill Stations van Marie-Stella-Maris in Amsterdam en Utrecht. Overigens is dat niet alleen beter voor het milieu, maar ook je portemonnee wordt er blij van!

Winnen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Marie-Stella-Maris haarproducten? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk 2x een conditioner en een shampoo van Marie-Stella-Maris t.w.v. €37 euro weggeven. Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in. Extra kans maken? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van Marie-Stella-Maris.

Deze winactie loopt tot en met 7 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Marie-Stella-Maris zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws