Yes: Netflix bevestigt nieuwe seizoenen van Ginny & Georgia, Manifest en Stranger Things

En de streamingdienst heeft ook goed nieuws voor fans van Élite, Lupin en The Witcher.

Het tweede seizoen van Ginny & Georgia is nog niet uit – Netflix, laten jullie ons niet al te lang meer wachten? – maar de streamingdienst kondigde al wél een derde seizoen van de moederdochterserie aan. O, en ook van Manifest en Stranger Things kunnen we nieuwe afleveringen verwachten.

Seizoen 2 en 3 van Ginny en Georgia

Ginny & Georgia werd nog voor de lancering al vergeleken met de populaire serie Gilmore Girls. In de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Het eerste seizoen van de Netflix-serie was een groot succes. Kijkers van de serie wachten dan ook al een tijdje op het tweede seizoen.

Hoofdrolspeelster Brianne Howey (Georgia) licht alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. Ze verklapt dat het tweede seizoen waarschijnlijk weer verder zal gaan waar de eerste is gestopt. “Seizoen 2 begint niet al te lang na seizoen één, dus we gaan verder waar we waren gebleven. Dat wordt echt spannend”, legt ze uit.

Seizoen 2 van de serie zal hopelijk eind dit jaar of begin volgend jaar op Netflix verschijnen en gelukkig weten we dan al dat een volgend seizoen er ook aan zit te komen, zo bevestigt de streamingdienst op Facebook.

Manifest

Naast Ginny & Georgia bevestigde Netflix ook een aantal nieuwe seizoenen van andere geliefde series. Na drie seizoenen van Manifest cancelde NBC, de makers van de serie, de show. Maar nadat het op Netflix verscheen bleek de show ongekend populair. De streamingdienst heeft daarom besloten om een vierde en final seizoen te maken van de popcornknaller.

Stranger Things

We zijn nog maar net klaar met het bingen van Stranger Things, maar ook deze show is al vernieuwd: zo komt er een vijfde seizoen van de bovennatuurlijke serie. Exciting! 

Netflix heeft ook nog goed nieuws voor fans van de series Arcane, Marked Heart, Heartstopper, Élite, Emily in Paris, Lupin en The Witcher. Ook deze geliefde series krijgen een vervolgseizoen. Emily in Paris en Heartstopper zijn zelfs verlengd met twee seizoenen! Oftewel: er valt binnenkort weer genoeg te streamen.

Bron: Grazia, Netflix | Beeld: Netflix (Ginny & Georgia)