Zien: Lili Reinhart schittert in trailer Look Both Ways

Die éne grote vraag staat centraal...

Have you ever considered what if?”, begint de trailer van Look Both Ways. Om die vraag draait het verhaal van Natalie, gespeeld door Lili Reinhart. Binnenkort verschijnt de bijzondere film op Netflix, maar je kunt nu al genieten van een eerste sneak peek.

Look both ways

In de aankomende Netflix-film staat het leven van de jonge Natalie centraal. Of beter gezegd: twéé van haar levens. Op de avond van haar afstudeerfeest ontstaan er namelijk twee parallel lopende realiteiten.

In één van die twee levens blijkt Natalie zwanger, blijft zij wonen in geboortestad Austin, en komt ze voor allerlei uitdagingen te staan die horen bij het moederschap. De tweede Natalie is echter niet zwanger, verhuist naar Los Angeles, en jaagt daar al haar carrièredromen na. Op beide wegen ervaart Natalie levensveranderende liefde, jaagt ze haar droomcarrière als kunstenares na en herontdekt ze zichzelf.

Sterrencast

Naast Lili Reinhart, zijn ook Danny Ramirez, David Corenswet, Luke Wilson, Nia Long, Andrea Savage, Aisha Dae en Taylor Murphy in de film te zien. Bovendien had award-winning director Wanuri Kahui de leiding over het project.

Zij vertelde dat het verhaal haar ontzettend aantrok. “Het is een geweldig verhaal over women’s resilience“, deelde ze met de organisatie van de Golden Globes. “Aan de ene kant is het een verhaal over een jonge, single moeder die moet uitvogelen hoe haar leven in elkaar steekt en hoe ze haar dromen moet najagen. Aan de andere kant draait het om een jonge kunstenares die doet wat ze kan om door te breken in een industrie die notoir moeilijk is voor jonge vrouwen.”

“Aan beide kanten draait het om vrouwen die het hoogst haalbare nastreven, en dat is wat me aantrok in dit project”, aldus Kahui. Look Both Ways is vanaf 17 augustus te zien op Netflix. Nog héél even geduld, dus.

Bron: Netflix, Whats On Netflix | Beeld: Netflix

Laatste nieuws