Stylish en stevig: win een Anex e/type kinderwagen

Travel in style met je kleine spruit.

Lees ook

Met de kleine ben je veel onderweg: van speelafspraak tot doktersbezoek, je dreumes heeft het er maar druk mee. Dat moet natuurlijk wel veilig, comfortabel, en (als het éven kan) stijlvol gebeuren.

Elegant en praktisch

Het Anex e/type is een nieuwe generatie kinderwagens voor mensen die gek zijn op een gebalanceerde combinatie van stijl en comfort. Eco-leer maakt dat de kinderwagen er natuurlijk en ongelooflijk elegant uitzien. De kleine maar stevige wielen zorgen voor zachte bewegingen en evenwicht in een stedelijke omgeving. Bovendien is de e/type voorzien van een compacte en praktische tas die alle noodzakelijke dingen bevat voor de moeder en het kind tijdens het dagelijks reizen.

Natuurlijke tederheid met de kinderwagens van Anex

Bewaar de natuurlijke tederheid in elke stap die je met jouw baby zet. Loop dus licht en mooi, en laat Anex e/type je vergezellen op jouw reis.

Hoe doe je mee met de winactie?

Volg Anex op Instagram: @anex_baby, stuur hen een DM met het codewoord ‘MARIECLAIRE’’ en deel je favoriete foto van het account @anex_baby op jouw story! Op 1 oktober selecteert Anex willekeurig een winnaar op hun Instagrampagina. Voor je het weet rol jij de kleine in ultiem comfort door de eerste jaren van z’n leven.

Deze actie is geldig tot 30 september 2022.

Beeld: Anex 

Laatste nieuws

Zie ook