Welke schoenen je het beste kunt combineren met shorts

En welke schoenen niet zo goed samengaan met de korte broek.

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven, gaan we een zonnige, warme en droge augustus tegemoet. Dress wise betekent dit dat we veel luchtige kleding gaan dragen. Grote kans dat jij ook je shorts weer uit de kast trekt. Maar wel schoeisel staat hier eigenlijk het leukste bij?

Sandalen

Misschien een cliché, maar het is een cliché omdat het waar is: sandalen gaan altijd goed samen met shorts. Net als de korte broek is de sandaal ook een summer essential. Bovendien nemen beiden weinig ruimte in beslag in je koffer als je op vakantie gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marissa Cox (@ruerodier)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M I L L Y H O B B S (@millyhobbs)

Kitten Heels

Shorts zijn lekker luchtig, maar niet iedereen is fan van de korte broek. De reden? Omdat het je benen korter kan doen ogen. Gelukkig zijn er oplossingen voor. Zo kun je korte broeken dragen met kitten heels. Ze maken je benen langer en ze zorgen ervoor dat je korte broek minder casual lijkt.

Loafers

Niet het meest voor de hand liggend, maar het werkt wél: loafers met shorts. Wat je wilt voorkomen met schoenen onder je korte broek, is dat de schoen te hoog is, dit zorgt ervoor dat je benen korter lijken. Loafers kunnen dus prima!

Sneakers

Ook met sneakers sla je de plank nooit mis. Zeker wanneer je op vakantie bent en van plan bent om ook nog wat te wandelen, is deze schoen het meest geschikt. Comfy, fashionable én een goede match met je korte broek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Most (@claire_most)

Wat niet te dragen:

We zeiden net al dat je beter niet kunt kiezen voor schoenen die te hoog zijn. Om die reden kun je enkellaarzen beter links laten liggen als je voor shorts kiest – al kunnen Dr. Martens wel weer goed werken, mits je de styling correct doet. Hoewel de kitten een heel goede match is, werken pumps minder goed onder een korte broek. En ook ankle tie shoes kun je beter bewaren voor een ander moment. De bandjes om je enkel zorgen er ook voor dat je benen korter lijken.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws