Motivation Monday: win een Foldable handstomer van SteamOne t.w.v. €149,99

Ideaal voor in de koffer.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooi product. Deze week geven we de Foldable van SteamOne weg. Zo kun je altijd genieten van frisse en kreukvrije kleding, óók op vakantie!

De Foldable

We zouden 'm bijna je vacation partner in crime willen noemen: de foldable. Deze kledingstomer zorgt ervoor dat je ook op reis je kleding uit de kreukels kunt halen en kunt opfrissen. Het apparaatje is van zichzelf al klein en is in te klappen, waardoor het makkelijk mee te nemen is in je koffer. Ook is-ie lekker snel. Binnen 15 seconden is hij al klaar voor gebruik en met een vol waterreservoir kun je 15 minuten aan een stuk door stomen. Zo kun je mooi in één go meerdere kledingstukken klaarmaken om te dragen.

Je hoeft je met deze tool overigens niet te beperken tot kleding van dunne stoffen. De stomer mag dan klein zijn, hij is wel krachtig: met een continue stoomproductie van 32 gram per minuut kun je er ook de dikkere stoffen mee aanpakken, bijvoorbeeld die van een blazer. Ideaal!

Winnen

Zie jij het wel zitten om deze opvouwbare handstomer mee te nemen op vakantie? Doe dan snel mee aan onze winactie. Wij mogen namelijk een Foldable t.w.v. €149,99 weggeven! Wil je kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-win-form id='4']

Deze winactie loopt tot en met 14 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SteamOne zullen delen als je wint.