Psychisch astroloog deelt: mensen met deze drie sterrenbeelden schuwen de waarheid niet

Voor sugar coating moet je niet bij hen zijn.

We maken ons allemaal weleens schuldig aan een leugentje om bestwil. Toch zijn er ook mensen voor wie liegen echt iets uitzonderlijks is. Volgens astrologen zijn er drie sterrenbeelden die alles altijd zo eerlijk en real mogelijk houden.

Painfully honest

Geloof het of niet: de dag waarop je geboren bent, kan beïnvloeden hoe eerlijk je bent als persoon. In de astrologie staan bepaalde zodiac signs erom bekend dat ze eerlijker zijn dan anderen. Sterker nog: er zijn drie sterrenbeelden die vaak zó eerlijk zijn, dat het af en toe een beetje veel is voor hun omgeving.

Invloed van andere eigenschappen

"Eerlijkheid is een reflectie van openheid en laat zien dat iemand waarde hecht aan de waarheid en integriteit", aldus psychisch astroloog Angel Dawn tegen Bustle. "Alle sterrenbeelden hebben de capaciteit voor eerlijkheid, maar sommigen hebben andere eigenschappen die ervoor kunnen zorgen dat het moeilijker wordt om de waarheid te spreken."

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal vermijden bijvoorbeeld het liefst conflicten. "De sterke drang om harmonie en balans te creëren, kan ervoor zorgen dat ze zich inhouden. Ze zullen niet snel zeggen wat ze echt voelen in moeilijke situaties, zodat de vrede bewaard blijft." Bij mensen met het sterrenbeeld Ram, Leeuw of Boogschutter is dat dus juist andersom: die gooien alles er gewoon uit.

Ram

Mensen met het sterrenbeeld Ram zijn volgens Dawn absoluut niet verlegen als het op communicatie aankomt. "Ze zijn heel eerlijk en direct over hun gevoelens, soms tot het punt waarop het voor ongemak zorgt." In relaties is het dan ook belangrijk dat ze iemand vinden die niet bang is voor de waarheid en die eerlijk is tegen zichzelf. Iets waar Rammen nog aan kunnen werken, is een pauze nemen voor ze iets zeggen. Dat maakt de kans kleiner dat ze iets zeggen waar ze iemand mee kwetsen.

Leeuw

Leeuwen houden niet van opsmuk en zullen alles dus altijd straight to the point brengen. Heb je iets tussen je tanden of steekt er een pluk haar uit je staart? Mensen met dit sterrenbeeld zullen je er meteen op wijzen. Ook hebben ze er geen enkele moeite om je vertellen hoe ze zich voelen: zelfexpressie zit in hun aard. Volgens Dawn willen leeuwen graag als rolmodellen en leiders worden gezien. Om dat te bereiken, willen ze met hun eerlijkheid aan anderen duidelijk maken dat ze te vertrouwen zijn.

Boogschutter

Ook mensen met het sterrenbeeld Boogschutter schuwen eerlijkheid nooit. Ze denken vaak hardop, wat nogal eens tot publieke blunders leidt. Ethiek en filosofie zijn dingen waar ze gefascineerd door zijn. Het zorgt er volgens Dawn voor dat ze continu bezig zijn om te leren hoe ze nog opener kunnen zijn, zodat ze in de toekomst zoveel mogelijk bereiken.

Bron: Bustle | Beeld: iStock