Kim Kardashian en Pete Davidson na negen maanden uit elkaar

Sad!

2022 MET Gala - In America An Anthology Of Fashion

Na een relatie van negen maanden zijn Kim Kardashian en Pete Davidson uit elkaar, dat schrijven verschillende Amerikaanse media. Hun drukke werkschema’s en de lange afstanden zouden ervoor hebben gezorgd dat de twee elkaar niet veel konden zien. Desondanks zegt een anonieme bron tegen CNN dat Kim en Pete als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Ontmoeting

De twee hebben elkaar ontmoet op de set van Saturday Night Live, een wekelijkse comedyliveshow in New York waar Pete tot mei acteur was. In oktober 2021 was Kim de hoofdgast in een van de afleveringen. Tijdens een van de sketches moesten Kim en Pete elkaar zoenen. De realityster zei later in The Kardashians over dat moment dat “er gewoon een vibe was”.

Davidson was vervolgens niet bij de afterparty van de aflevering, waardoor Kim hem niet direct meer kon spreken. Daar liet ze het echter niet bij zitten. “Ik belde een producer bij de show en vroeg of ze Pete’s nummer hadden”, aldus de realityster. Ze stuurde de comedian vervolgens een sms, and the rest is history.

Uit elkaar

Nu, negen maanden later, zouden Kim en Pete hun relatie dus alweer hebben verbroken. De twee hebben zelf echter nog niet gereageerd op de geruchten. Voor Kim zou het de tweede break-up in twee jaar zijn. Begin 2021 vroeg ze een scheiding aan van rapper Kanye West. Samen hebben ze vier kinderen.

Davidson heeft eerder relaties gehad met onder meer actrices Kate Beckinsale en Phoebe Dynevor, ook was hij kort verloofd met zangeres Ariana Grande.

Bron: Grazia, RTL Boulevard, NU.nl | Beeld: Brunopress