Motivation Monday: win een box met limited edition nagellakken van Rimmel London en Max Factor t.w.v. €69,90

En de box is ook voorzien van heerlijke snacks.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooi product. Deze week geven we een pakket met heerlijk snacks en nagellakken van Rimmel London en Max Factor weg. Met een prachtige lak op je nagels kom jij de zomer wel door!

Mooie nagels in no time

Moet je binnen een paar minuten de deur al uit, en wil je eigenlijk je nagels nog lakken? Of moet je altijd naar de wc wanneer je je nagels echt nét hebt gelakt? Dan komen de Rimmel London 60 Seconds Super Shine en de Max Factor Masterpiece Xpress Quick Dry goed van pas. Deze lakjes drogen namelijk in mum van tijd: in één minuut, om precies te zijn.

Bovendien doen de Max Factor lakjes niet onder aan andere nagellakken. Zo zijn de kleuren uit de 60 Seconds Super Shine-collectie uitgerust met een 3-in-1 technologie. Het bevat dus niet alleen een mooie nagellakkleur, maar ook een beschermende base- en ultra glanzende top coat finish. En ook de Rimmel London 60 Seconds Super Shine is een ware partner in crime als je mooie nagels wilt, maar niet veel tijd hebt. Deze nagellakken zijn verrijkt met een formule die snel droogt én tot wel 10 dagen blijft zitten. En, niet onbelangrijk: beide collecties zijn verkrijgbaar in tig kleuren!

Winnen

Ben je op slag verliefd op de mooie nagellakken van Rimmel London en Max Factor en ben je wel toe aan een pamperavondje? Doe dan snel mee om kans te maken op de box met nagellak t.w.v. €69,90. De box is gevuld met zes Max Factor nagellakken, vier Rimmel London nagellakken én popcorn en de sweetie box: een doos gevuld met heerlijke zoete lekkernijen. Alles wat je nodig hebt om je zelf even lekker in de watten te leggen!

Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-win-form id='5']

Deze winactie loopt tot en met 21 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Rimmel London en Max Factor zullen delen als je wint.