Dit is Kate Middletons truc om altijd goed op de foto te staan

Het blijkt verrassend eenvoudig te zijn.

Lees ook

Sommige mensen zijn ongekend fotogeniek. Het maakt niet uit vanuit welke hoek of in welk licht ze worden gefotografeerd: het eindresultaat is altijd prachtig. Kate Middleton is er een voorbeeld van. Ze lijkt werkelijk nooit een bad picture day te hebben. Wat is haar geheim?

Eenvoudige truc

Waar wij nog weleens behoorlijk schrikken als we een foto van onszelf terugzien, lijkt het hertogin Kate nooit enige moeite te kosten om goed op de foto te staan. Ze wordt vrijwel dagelijks op de gevoelige plaat vastgesteld en het levert altijd picture perfect kiekjes op. Toeval? Volgens royalty stylist en modekenner Miranda Holder niet. Het zou niet alleen aan Kates prachtige verschijning liggen: ze zou ook een specifieke en eenvoudige truc toepassen.

Mediatraining

Holder plaatste een paar dagen geleden twee video’s op TikTok, die in mum van tijd viral gingen. “Heb je je weleens afgevraagd waarom Kate Middleton er zo stunning uitziet op alle foto’s?”, vraagt ze haar volgers. Er is volgens haar een logische verklaring voor: Kate heeft mediatraining gehad. Holder vertelt dat Kate daar een cheeky little style hack aangeleerd heeft gekregen, die gegarandeerd mooie plaatjes oplevert. Bekijk de video hieronder:

@themirandaholder Try it and see! #katemiddleton #katemiddletonstyle #personalstylistonline #fashionover40 ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) – Echosmith

Het grote geheim? “Kate is eenvoudigweg getraind om haar kin altijd parallel aan de grond te houden. Ze tilt hem niet omhoog en niet omlaag”, aldus Holder. Als je je kin te ver omlaag tilt, zorgt dat voor een onderkin. Te ver omhoog zorgt er juist weer voor dat mensen je neus in kunnen kijken. De gulden middenweg levert duidelijk wél het begeerde resultaat op. Wij gaan thuis even oefenen en het bij de komende fotosessies zeker uitproberen.

Bron: HLN | Beeld: BrunoPress, TikTok Miranda Holder

Laatste nieuws

Zie ook