Er is een nieuwe manier om te daten in Amsterdam en het is fascinerend

Daten in Amsterdam wordt opeens weer interessant!

Lees ook

Let’s face it: Amsterdam staat bekend als een stad waarin daten lastig is. En hoewel er genoeg plekken zijn om mensen te ontmoeten (kroeg, werk, sportschool, metrohalte) resulteert het niet altijd in het vinden van een date – laat staan in het vinden van de liefde van je leven. Hoogtijd om het over een andere boeg te gooien!

Inner Circle

Ben je klaar voor je nieuwe liefdesavontuur? Duik dan in de wereld van Inner Circle. Deze hoogwaardige dating-app doet er alles aan om je een compleet andere ervaring te bieden. Lees: niet meer eindeloos scrollen, geen lege profielen of wazige foto’s en niet wekenlang chatten zonder een datum te prikken (de horror!). Oftewel: een verademing op datingapp-gebied. 

Naast het feit dat je je gratis kunt registreren (en dat doe je hier), geven we je nog drie redenen waarom je Inner Circle echt wilt proberen. 

1. Bruisende evenementen voor vrijgezellen

Altijd al willen flirten in een museum? Of nieuwe mensen leren kennen op een rooftop bar? Elke maand kun jij (en, nou ja, al je vrijgezelle vrienden) kaartjes bemachtigen voor de sprankelende dating-evenementen van Inner Circle in heel Amsterdam. Binnenkort kun je ondeugende cocktailavonden, zomerse vrijgezelle picknicks en flirterige fiestas verwachten waar je nog weken over zal napraten. Wat ons betreft dé manier om leuke, singles in Amsterdam te ontmoeten! 

2. Zeg vaarwel tegen de scharrelcultuur

Het is geen geheim dat niet iedereen op dating-apps serieuze bedoelingen heeft. Als je serieus wil gaan daten zonder verstrikt te raken in oplichters, spammers en nepaccounts, probeer dan Inner Circle. Deze app screent alle nieuwe leden om ervoor te zorgen dat je alleen mensen ontmoet die de moeite waard zijn. Hierdoor weet je dat het mensen zijn die ook echt willen daten, waardoor je meer geneigd bent om ervoor te gaan. Kom maar op.

3. Ontdek wie vrijgezel is in je favoriete kroegen

We hebben allemaal zo onze favoriete kroegen en restaurant. Deze plekken kun je op Inner Circle doorzoeken om andere vrijgezellen te vinden die daar ook graag komen. Misschien zijn het zelfs gezichten die je herkent, of misschien zijn ze helemaal nieuw voor je. Hoe dan ook, jullie hebben allebei dezelfde fantastische smaak, dus match op basis daarvan en regel een datum waarop jullie allebei naar deze plek gaan. Het is je ‘one way ticket’ naar offline dating.

Gefascineerd door de mogelijkheden? We get it! Registreer je daarom nu gratis bij Inner Circle.

Nog niet helemaal overtuigd? Laat ons je dat laatste steuntje in de rug geven, want de cijfers spreken voor zich: Inner Circle heeft 4,8 miljoen members (een heleboel singles, dus!). Elke maand vinden er bovendien epic feestjes plaats en elke 6,6 seconden komt er een stel samen, niet slecht!
Beeld: Inner Circle 

Laatste nieuws

Zie ook