Dit zijn de beste streetstyle-looks van Copenhagen Fashion Week

Notitieboekjes en pennen gereed!

Afgelopen week was het weer zover: Copenhagen Fashion Week. Menig modeliefhebber en stijlvol persoon reisde af naar de bruisende Deense hoofdstad voor een paar dagen fashion met hoofdletter F. Op de catwalk werd er het nodige getoond, maar ook het straatbeeld kleurde vol met een hoop inspiratie. Tijd voor een recap!

Copenhagen Fashion Week

Zeg je Kopenhagen, dan zeg je mode. En zeg je Scandinavië, dan zeg je eigenlijk ook mode. Niet voor niets dat Copenhagen Fashion Week vaak gezien wordt als de hub waar menig modeliefhebber samenkomt. Alle ingrediënten waren dit jaar aanwezig om de eerste Fashion Week voor Spring/Summer 2023 een groot succes te maken.

Front row

Niet alleen het straatbeeld werd gevuld, want iedereen kwam natuurlijk voor de creaties op de catwalk. Helaas waren de shows in de meeste gevallen voor invites only, maar op social media hebben we alsnog onze eigen front row experience gehad.

Aan het stijlvolle publiek zal het in ieder geval niet liggen, en had menig fashionista de koffer volgepropt met hippe, kleurrijke en vrolijke kleding. Fashion is allesbehalve saai, en dat wordt maar weer bevestigd als we door social media scrollen. Van top tot teen in print tot duidelijke invloeden van de groovy 70’s en zelfs opvallende kleurencombinaties passeerden de revue. We zetten onze favoriete looks op een rij!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Guillon (@claireguillon)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Déspi Naka (@despi_naka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Styleograph (@thestyleograph)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Styleograph (@thestyleograph)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yara Michels (@yara_michels)

Fashion Week

De modetrein tuft langzaam weer verder, want 31 augustus begint Amsterdam Fashion Week. Daarna begint op 9 september New York Fashion Week, op 16 september Londen Fashion Week en op 20 september Milaan Fashion Week. Kortom, genoeg om naar uit te kijken!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws