Na de fietsbroek is nu ook de bikershort bodysuit in de mode

De one-piece is dit seizoen enorm populair.

Na corona waarderen we de items die we normaal alleen thuis zouden dragen meer dan ooit. Neem nu de bikershort. Het comfortabele fietsbroekje is al enkele zomers op rij gigantisch populair, maar ook de bodysuit versie gooit nu hoge ogen.

Niet alleen voor in de sportschool

De bikershort bodysuit is al enkele jaren populair onder gym goers. Het was het perfecte alternatief voor de sportlegging, maar dan eentje die je niets steeds omhoog moest sjorren tijdens een workout. Deze zomer dragen echter niet alleen sportschoolfanaten de outfit, ook op straat zien we de one piece vaker voorbijkomen.

Eerder dit jaar was het niemand minder dan Kim Kardashian die de outfit had omarmd – weliswaar in de gym. Vele celebrities en modeliefhebbers hebben de bodysuit ook opgenomen in hun street style looks. Goed te doen, want je rockt de outfit al door er een blouse of overhemd overheen te dragen. Maar ook een blazer will do the trick.

Benieuwd hoe mensen de trend momenteel vormgeven? Wij verzamelden wat inspiratie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Girlfriend Collective (@girlfriend)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SARIAH 🧿 (@sariahfolston)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Noelle (@a_littlemango)

Styling

Wil je een bodysuit dragen voor een avondje uit? Dan kun je kiezen voor eentje met playful details, zoals een pofmouw. Ook kun je je outfit afmaken met accessoires: een statement schoen, een opvallende tas, kettingen, oorbellen. You name it! 

Bron: The Zoe Report | Beeld: BrunoPress, Instagram  

Laatste nieuws