Win: maak kans op de gehele Lovefest collectie van Huda Beauty en Kayali

Vier de liefde met deze heerlijke producten!

Lees ook

Beautyzussen Mona Kattan en Huda Kattan hebben de handen voor het eerst ineengeslagen voor een exciting samenwerking: de Lovefest collectie. In deze festivalcollectie vind je fijne beautyproducten van Huda Beauty en heerlijke parfum van Kayali. En als klap op de vuurpijl mogen wij een pakket met de gehele collectie weggeven!

De eerste samenwerking

Begin deze maand was het zover en deelden beautyzussen Mona en Hudan hun eerste collab op Instagram. In de Lovefest collectie vind je onder andere een heerlijke geur van Mona’s parfumlabel Kayali: de Lovefest Burning Cherry | 48. De geur is een mix van kersen, frambozen, zoete gekarameliseerde praline gecombineerd met rokerige aardse noten. “Het is een weelderige, houtachtige en betoverende geur die liefde, hoop en vrijheid viert – een ode aan het leven!”, aldus Mona.

Zus Huda Kattan maakt de collectie compleet met items van Huda Beauty: een Obsessions oogschaduw palette, twee cream blushes, een Quick ’n Easy Liquid Liner en een Limited-edition Lip Quad.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HUDA BEAUTY (@hudabeauty)

Over de collectie

De Lovefest collectie zien de zussen als een ware ‘summer BFF’. Met de items van de merken kun je je klaarmaken voor elke feestelijke gelegenheid. Huda en Mona zijn dan ook superenthousiast over hun eerste samenwerking. “Lovefest is een ode aan goede tijden – die van het verleden en die van de toekomst – en aan het vieren van de liefde, vrijheid en hoop”, aldus Mona. “Met Kayali’s Lovefest Burning Cherry | 48, wilde ik al die gevoelens in een fles vangen, zodat mensen eraan worden herinnerd om met elke spritz het leven ten volle te leven.

Huda hoopt ook dat mensen de liefde kunnen en willen vieren met de items uit de Lovefest collectie. “Ik waardeer en promoot uniciteit altijd. Ik geloof dat de Lovefest-collectie dat uitstraalt, terwijl je zo dicht mogelijk bij jezelf blijft.”

Winnen

Word jij net zo enthousiast over de Lovefest collectie als Huda en Mona? We get it. Daarom geven we een pakket met de items uit de Lovefest collectie weg: de Legit Lashes Mascara, de Life Liner, het Obsessions Eyeshadow Palette, de Tear & Share Quad en de Kayali Burning Cherry parfum. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 26 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Huda Beauty en Kayali zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws

Zie ook