Motivation Monday: win een pakket met SELF huidverzorgingsproducten t.w.v. €127

Heerlijke vegan producten om je huid mee te beschermen voor, tijdens én na het zonnen!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooi product. Deze week geven we een pakket met huidverzorgingsproducten van SELF weg, waarmee je jouw huid beschermt tegen de zon. Kom maar op met die stranddagen!

Summer proof met SELF

De weergoden gunnen ons dit jaar zonnige dagen met warme temperaturen. Echt strandweer, dus. Heb jij ook dagen aan het strand of aan het zwembad op de planning? Of verwacht je op een andere manier veel in de zon te zijn? Bescherm je huid dan voor, tijdens en na het zonnen met de vegan skincare-producten van SELF.

SELF heeft een grote range aan huidverzorgingsproducten, waaronder een aantal pareltjes die jouw huid goed verzorgen op zonnige dagen. Een must voordat je een dagje gaat zonnen is de Fine Deluxe Body Scrub met zoutmineralen en plantaardige oliën. Door je huid voor het zonnen te scrubben, krijg je een egalere kleur en blijft jouw sun kissed tan ook langer zitten.

De Boost of Protection Sunscreen – zonder kunstmatige chemicaliën, maar met natuurlijke antioxidanten – beschermt je huid tegen zonneschade en vroegtijdige huidveroudering. En ook na het zonnen kun je je huid verzorgen met de producten van SELF. De Fine Delicate Body Butter is een fijne aftersun die jouw huid kalmeert en die de vochtbalans en huidlaag herstelt. Klinkt goed, toch?

Winnen

Enthousiast geworden over de producten van SELF? Goed nieuws: wij geven namelijk een set met de Scrub, Sunscreen en Body Butter van SELF weg t.w.v. €127 euro! Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 28 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SELF zullen delen als je wint. 

 

Laatste nieuws