Blijkbaar wordt de emo French manicure deze herfst een grote hit

De nagelstylist van Billie Eilish verwacht dat we veel donkere kleuren op onze nagels gaan zien deze herfst.

Het is een feit dat zwart niet de meest populaire nagellakkleur is. Ja, de kleur heeft een wat intimiderende status, maar laat dat je niet te veel tegenhouden. De tint is prachtig, en volgens een nagelstylist gaat de emo French manicure ervoor zorgen dat steeds meer mensen hun nagels in deze moody shade willen lakken.

Zwarte French manicure

Wanneer de seizoenen wisselen, verandert ook ons kleurpalet. In de herfst vallen warmere en donkere kleuren meer in de smaak. Tammy Taylor, de celebrity nagelstylist die vaak met Billie Eilish werkt, voorspelt dat we bruintinten en donkere caramelkleuren uit het grunge-tijdperk veel gaan zien in de herfst. Ze stelt zelfs dat het een van de populairste kleuren zal worden.

Een donkerbruine, zwarte of dieprode nagel kan prima in de herfst. Maar om de kleur minder extreem te maken, kun je ook gaan voor de emo French manicure. Hierbij worden de tips van je nagels in een zwarte kleur gelakt, in plaats van de klassieke witte tint. Al is hierin ook veel variatie mogelijk. Zo kun je ook nog andere strepen, in andere kleuren, op je nagels zetten. En hoewel het woord emo je misschien afschrikt, is de trend heus niet zo emo als-ie klinkt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alicia Torello (@aliciatnails)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natalie Minerva (@natalieminervanails)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door D O L I E . beauté (@dolie.beaute)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grace Garner (@lavendergracenails)

Spotted at the Oscars

Misschien is het niet helemaal een verrassing dat de moody French manicure meer bekendheid krijgt. Zo spotten we de look al bij Kourtney Kardashian toen ze samen met haar – toen nog verloofde, inmiddels echtgenoot – Travis Barker op de rode loper van de Oscars verscheen. En we weten allemaal: trends die we daar zien, vertalen zich nog weleens door naar de echte wereld. Maar of we in de herfst massaal zwarte tips gaan zien, dat is natuurlijk nog even de vraag.

Bron: Nylon | Beeld: Oswald Elsaboath, Instagram

Laatste nieuws