Motivation Monday: win een DEWI coat van JOSH V t.w.v. €329,99

Deze jas is voor 64 procent gemaakt van gerecycled polyester en behoort tot Conscious Selection-lijn van JOSH V.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooi product. Deze week geven we een prachtige DEWI coat van JOSH V weg. Laat het najaar maar komen!

De jas van JOSH V

Dit seizoen biedt JOSH V modieuze en tegelijkertijd comfortabele en duurzame kledingstukken. Inspiratie voor de najaarscollectie komt uit alle tijdperken: de klassieke cuteness uit de jaren zestig, vintage maxi-silhouet uit de jaren zeventig, opvallende schouders met vulling uit de jaren tachtig en de cropped en bodycon-items uit de jaren negentig. Veelzijdigheid vormt de kern van de gehele JOSH V FW’22-collectie.

Een van de items uit de nieuwe JOSH V collectie is de DEWI coat, verkrijgbaar in de kleuren Powder en Syrup. Deze jas is voor 64 procent gemaakt van gerecycled polyester en behoort tot de JOSH V Conscious Selection. Duurzaamheid heeft JOSH V namelijk hoog in het vaandel. Het label wil graag de impact op het milieu beperken en de omstandigheden waaronder de kledingcollecties worden gemaakt verbeteren en heeft hiervoor een routekaart ontwikkeld. De Conscious Selection bevat items die deels of volledig gemaakt zijn van duurzaam materiaal. De lijn is een van JOSH V’s stappen op weg naar duurzamere kledingcollecties.

De DEWI coat is daarnaast ook nog eens EXCLUSIVE product, vanwege de uitzonderlijke hoge kwaliteit materialen die gebruikt zijn en omdat het item met extra speciaal vakmanschap is gemaakt. Erg bijzonder dus!

Winnen

Vind jij de DEWI coat helemaal het einde? Snappen we. Wij mogen er daarom eentje in de kleur Syrup weggeven, t.w.v. €329,99! Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 4 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met JOSH V zullen delen als je wint. 

 

Laatste nieuws