Jessie J over miskraam: ‘Ik zag mijn leven anders voor me’

'Sommige dagen is de rouw van het verliezen van een baby overweldigend.'

We kennen Jessie J van haar vrolijke nummers als Price Tag en Bang Bang. Maar die vrolijkheid ervaart de Britse singer-songwriter niet altijd in haar leven. Vorig jaar verloor ze namelijk haar ongeboren kindje en de 34-jarige zangeres heeft dat nog altijd niet kunnen verwerken, zo schrijft ze op haar Instagram-pagina.

Lijstje

Jessie J vertelt openhartig over het moment dat ze 16 was en een lijstje maakte van alle dingen die ze zou willen op het moment dat ze 30 jaar zou worden. Bovenaan dat lijstje stond dat ze moeder wilde worden. Vorig jaar besloot ze dan ook om ‘in haar eentje moeder te worden’. Bij haar derde scan werd duidelijk dat het hartje van het kindje niet meer klopte.

Endometriose

“Nu ben ik bijna 35 en sommige dagen is de rouw van het verliezen van een baby, het niet makkelijk kunnen krijgen van een en het willen dat mijn leven er op dit moment compleet anders uit zou zien, overweldigend”, schrijft de zangeres. Jessie J heeft endometriose, een aandoening waardoor iemand onvruchtbaar zou kunnen worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie J (@jessiej)

Hart onder de riem

“Ik weet dat het gezond en normaal is om dagen van volledig verdriet te hebben en om alle gevoelens die naar boven komen te eren, of ze nou goed of slecht zijn”, gaat ze verder. “Ja, ik zou dit moment vandaag alleen in privé kunnen doormaken en dat doe ik meestal ook, maar vandaag ben ik hier. Omdat ik weet dat duizenden mensen rond de 🌎 zich net zo voelen als ik”, deelt de singer-songwriter openhartig.

Jessie J wil met de post de mensen die vergelijkbare situaties hebben meegemaakt een hart onder de riem steken. Een miskraam kan een isolerende ervaring zijn, waar mensen uit iemands omgeving soms niet goed over durven praten. De zangeres hoopt dat haar ervaring anderen helpt om zich minder alleen te voelen.

Bron: Popsugar | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws