Motivation Monday: win een Fisher Island zonnebril van Silhouette t.w.v. 310 euro

Ook wereldster Rita Ora rockt deze prachtige zonnebril.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooi product. Deze week geven we een prachtige zonnebril van Silhouette weg, het Fisher Island-model. Bescherm je ogen in stijl tegen de zon!

Maak de blits met Silhouette

Een zonnebril dragen we niet alleen om onze ogen te beschermen tegen de zon. Het is ook een prachtig accessoire. Bij Silhouette snappen ze dat. Al sinds 1964 maakt het high-end label lichte zonnebrillen van topkwaliteit die er ook nog eens prachtig uitzien, waaronder de Fisher Island-bril.

De Fisher Island is een minimalistische zonnebril van ultradun titanium uit de Rimless Shades-collectie, maar verwar het minimalistische design niet met saai. De bril is fabuleus! Zo maken de oversized lenzen in vlindervorm de Fisher Island een echte eyecatcher. En hoewel het montuur minimalistisch is, zorgt de iets uitlopende neusbrug wel voor een chique finishing touch. De Fisher Island zonnebril is verkrijgbaar in vier kleuren: glossy caramel, grijs, classic brown en classic green.

Worn by Rita Ora

Dat de brillen van Silhouette goed scoren, bewijst hun nieuwste samenwerking wel. Zo rockt niemand minder dan zangeres en mode-icoon Rita Ora de zonnebrillen van het label. En wat staat het haar goed! Niet alleen is de zangeres overigens fan van de Fisher Island, ze droeg ook enkele andere designs van het zonnebrillenmerk.

Winnen

Wil je net als Rita Ora in het oog springen met de Fisher Island? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Wij mogen namelijk een Fisher Island zonnebril t.w.v. €310 euro weggeven! Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 11 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Silhouette zullen delen als je wint. 

 

Laatste nieuws