Channel je inner Carrie Bradshaw met tule

Dromerig of edgy, tule kan het allebei.

Bij tule denken we vaak aan tutu’s voor ballerina’s, gigantische bruidsjurken en de strawberry dress die twee jaar geleden viral ging. Toch is menig fashionlover het erover eens: tule is een manier om een outfit direct naar een hoger niveau te tillen.

Dromerig

En ook de celebs zijn fan. Zo zijn Sarah Jessica Parker en Gigi Hadid dit jaar gespot met het fijne gaas. Tule zorgt ervoor dat je een delicate en dromerige look krijgt en is niet alleen geschikt voor formele gelegenheden. Ja, het is een tikkeltje extravagant, maar de stof is ook op een meer casual manier te stylen. @cvazzana op TikTok doet het voor.

@cvazzana Because you CAN wear your most fabulous pieces everyday #styleinspo#tulledress#maximalist #adultswim #summeroutfits2021 ♬ Running Away – VANO 3000 & BADBADNOTGOOD & Samuel T. Herring

Naast deze toffe combinaties zijn er nog tal van influencers die tule in one way or the other hebben omarmd. Laat je inspireren door deze outfits!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tin Vcb (@tinvcb)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Makeda (@glamazondiaries)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RUBA ZAI (@hijabhills)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Vazzana (@cvazzana)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MIRUNA PASCU (@mirunaapascu)

Edgy

Nog een paar stijlcombinaties waar je misschien niet zo snel aan dacht: draag een doorzichtige tulen jurk eens over je outfit heen met een paar sneakers eronder. Perfect voor een uitje tijdens het weekend. Of kies ervoor om je combat boots onder een tulen rok te dragen voor een edgy look. Wat je ook kiest, Carrie Bradshaw zou trots op je zijn.

Bron: Coveteur | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws