Prachtig: de mooiste red carpet-looks van de MTV VMA’s

Gorgeous!

Natuurlijk staan de muziek en bijbehorende clips centraal tijdens de MTV VMA’s, maar ook de outfits waarin A-listers zich hullen mogen gezien worden. Wij zetten een aantal prachtige looks van de uitreiking van gisteren op een rij.

Lil Nas X in Harris Reed

Grote winnaar van de avond was natuurlijk Lil Nas X. Samen met Jack Harlow mocht hij meerdere VMA’s mee huiswaarts nemen voor hun nummer Industry Baby. Ook op de rode loper maakte Lil Nas X indruk met een extravagante look van Harris Reed.

Jack Harlow in Hermès

Ook Jack zelf zag er piekfijn uit op de zwarte loper. De artiest ging voor een meer understated look dan zijn Industry Baby-collega, maar maakte toch indruk in custom Hermès.

Lizzo in Jean Paul Gaultier

Ze ging de avond in met een flink aantal nominaties, maar uiteindelijk zag Lizzo het merendeel van de felbegeerde astronautenbeeldjes aan zich voorbijgaan. Gelukkig was haar look op de black carpet wel een absolute winnaar. Zo verscheen ze in een couture-outfit van modehuis Jean Paul Gaultier.

Taylor Swift in Oscar de la Renta

Een andere artiest die voor het nodige drama zorgde met haar outfit, was Taylor Swift. De zangeres kwam in een gedurfde jurk tevoorschijn die vooral bestond uit een hele hoop glitter en verder vrij weinig coverage. Zo hebben we Taylor nog niet heel vaak gezien, maar we kunnen niet klagen over deze dripping in jewels-look!

Anitta in Schiaparelli

En om even binnen het risqué-thema te blijven: ook Braziliaanse zangeres Anitta ging bijzonder luchtig gekleed met een half korset van het modehuis Schiaparelli

MÃ¥neskin in Gucci

…en ook bij Italiaanse iconen MÃ¥neskin was er flink wat huid on display. Bassist Victoria lijkt met haar nipple pasty een regelrechte ode te brengen aan de beroemde (en beruchte) outfit die rapper Lil’ Kim droeg bij de VMA’s in 1999.

Ava Max in Coperni

Sweet but Psycho-zangeres Ava Max verscheen daarnaast in een sweet but sexy groene outfit met een stel torenhoge hakken.

Khalid in Versace

Net zo kleurrijk was zanger Khalid. Hij ging zonder awards weer naar huis, maar wist wel de hele zaal te veroveren toen hij samen met Marshmello hun nummer Numb deed. Een gegarandeerd feestje, net zoals zijn vrolijke Versace-outfit op de loper.

Sofia Carson in Carolina Herrera

Actrice Sofia Carson maakte indruk met een glamoureuze Carolina Herrera-jurk in chique zwart.

Chloe Bailey in Zigman

Steeds meer celebs weten hun weg te vinden naar het Kroatisch modehuis Zigman, en zo ook Chloe Bailey. Stralend in zilver verscheen zij in deze gorgeous gown op de zwarte loper.

Bijzondere avond

Naast deze looks wisten ook de optredens en speeches de hele avond kijkers aan het praten te krijgen. Zo verscheen Johnny Depp (of in elk geval zijn gezicht) op een aantal punten in de avond als de iconische MTV-astronaut, en moest er tijdens de speeches behoorlijk wat weggebliept worden.

Nicki Minaj mocht bovendien de Michael Jackson Video Vanguard-award in ontvangst nemen, waarbij ze in haar speech ruimte maakte voor aandacht voor mental health, maar ook haar fans roep om vooral ‘super freaky’ te blijven en een shout-out had voor de vrouwelijke genitaliën. Tja, never a dull moment met mevrouw Minaj!

Bron: ELLE UK, The Guardian, Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws