Marie Claires weekendtips

Van heerlijk dineren tot shoptips.

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Dwaal door Paleis Het Loo

Zoek je nog een leuk zomers uitje, dan tippen we het geheel gerenoveerde Paleis Het Loo. De nieuwe paleisroutes en audioverhalen brengen de verschillende bewoners tot leven: van koningskoppel Willem & Mary tot Wilhelmina, de overgrootmoeder van Willem-Alexander. Ook is er de presentatie ‘Sporen uit het verleden’, waarin je alles te weten komt over de geschiedenis (van leeggeplunderd zomerverblijf tot museum).

Wanneer:

Dagelijks geopend van 10:00 - 17:00 uur.

Waar:

Apeldoorn.

Dit bericht op Instagram bekijken

A post shared by Paleis Het Loo (@paleishetloo)

Prik een vorkje mee bij Van Ouds

In de randstad heb je fijne restaurants, maar ook in andere regio's kun je heerlijk dineren. Bij Van Ouds in de Achterhoek, bijvoorbeeld. Ze serveren er onder andere oesters, tonnato, zeebaars, landhoen en tournedos. Heerlijk! En niet alleen van menu word je blij, ook het interieur is prachtig.

Wanneer:

Dagelijks geopend (m.u.v. maandag) van 09:30 - 01:00 uur.

Waar:

Doetinchem.

Luistertip: podcast Met De Gurnels

Altijd al willen weten hoe de influencerwereld nu écht in elkaar steekt? Hoe het nu precies zit met die vele tripjes, de plastische chirurgie, de roddels en de extravagante feesten? Vriendinnen en influencers Amaka, Benthe, Bruna, Elise en Michelle (samen tellen ze 750.000 volgers) bespreken het eerlijk in de podcast Met De Gurnels. En daarbij komt ook nog eens een heerlijke dosis humor kijken.

Wanneer:

Vanaf donderdag 25 augustus.

Waar:

Elke week in je podcast-app.

Dit bericht op Instagram bekijken

A post shared by De Stroom (@destroommedia)

Shoppen bij Sézane

We konden al langere tijd in de online shop van Sézane onze fashion-behoeften bevredigen, maar het kan nu ook tijdelijk in een fysieke winkel. Naast twee nieuwe tijdelijke adressen in Los Angeles en Barcelona, opent het Parijse label nu ook een pop-up store in Nederland. In Amsterdam, om precies te zijn. Hier vind je fijne sieraden, schoenen, tassen en kleding voor je herfstgarderobe.

Wanneer: 

Vanaf vrijdag 2 september.

Waar: 

Utrechtsestraat, Amsterdam.

Beeld: BrunoPress, Instagram