Marie Claires must-haves

Voor in je winkelmandje of voor op je wishlist.

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

De Octagon XS

Sinds Rosefield in 2019 het model The Octagon lanceerde, was het klassieke horloge direct een hit. Het heeft een vintage look & feel en past thuis binnen een minimalistische stijl. Onlangs lanceerde het label de Octagon XS (prijzen vanaf €129), een kleiner klokje met een kleiner bandje, perfect voor de smallere pols.

Wenkbrauwproducten van Dashl

Wenkbrauwen die net te dun zijn, niet in vorm blijven of te warrig zijn? Bij Dashl weten ze er wel raad mee. Met het Brow TIO van Dashl (€49,95) kun jij je wenkbrauwen klaarmaken voor de dag. Het bevat een Brow Lift Sculpt (om je brows mee te modelleren), een Brow Boss Pomenade (om je wenkbrauwen natuurlijk voller te laten lijken) en een Brow Filler Pencil (waarmee je haarachtige lijntjes kunt maken).

De nieuwe mascara van Kruidvat

Kruidvat komt met wat leuks voor je wimpers: een twee-in-één mascara. De Kruidvat Full & Care Volume Balm Mascara (vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor €6,49) voorziet je wimpers van volume en verscheidene ingrediënten als vitamine E, sheabutter en amandelolie verzorgen de wimperhaartjes. De mascara is voorzien van een click-verpakking, waardoor het makkelijk te gebruiken is.

De Josefina van Hunkemöller

Kun je nog wel een nieuwe beha of nieuw setje gebruiken? Scoor dan een beha (€37,99) en slip (€16,99) uit de Josefina-lijn van Hunkemöller. Niet alleen is het prachtige lingerie, maar de lijn is ook de meest duurzame die het merk tot nu toe uitbracht. Zo bevat het 100 procent gerecycled kant en zijn de andere textielcomponenten gemaakt van 30 tot 100 procent gerecycled materiaal.

De FOREO LUNA 4 range

Je gezichtsreiniging naar een hoger niveau tillen? Dat kun je doen met de FOREO LUNA 4 (prijzen vanaf €129): deze tool verwijdert in slechts 1 minuut 99 procent vuil, olie en make-upresten. Naast een grondige reiniging kun je je huid daarna ook nog eens masseren met het apparaatje, heerlijk! De FOREO LUNA 4, de LUNA 4 mini en de LUNA 4 Go zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Lavender, Evergreen, Pistachio en Peach Perfect.

Openingsbeeld: Clueless 

Laatste nieuws