Natuurtinten en glitter: dit zijn de nageltrends voor de herfst

Wij trekken meteen een sprintje naar de nail salon!

Niet alleen de bladeren in de bomen en de kleren in je garderobe veranderen in het najaar, je nagels doen daar natuurlijk ook mee. Daarom zetten we de leukste nageltrends voor de herfst op een rij!

Nageltrends

Felle kleuren, diamantjes en zelfs dierenprint: tegenwoordig is niets te gek voor onze nagels. Waar we in de zomer nog kozen voor subtiele kleuren en swirls, gaan we dat in de herfst heel anders aanpakken. Denk aan glitters, metallic, klassieke ontwerpen en veel herfstkleuren. Perfect om op je nieuwe garderobe af te stemmen!

1. Glitter en glamour

Nu het weer sneller donker wordt, mogen we van top tot teen goed gezien worden. Outfits met veel glitters zijn dus zeker een must, en je nagels doen daar gezellig aan mee. Met een subtiele manicure met glitters of glanzende nagels die ze op de maan nog kunnen zien!

2. Metallic

Met metallic nagellak kun je elke nagel laten schitteren. Combineer het met een natuurlijke manicure of kies voor een gedurfde versie waarbij je je volledige nagel met metallic lakt. Cool en opvallend!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gina Edwards (@ginaedwards_)

3. Airbrush aura

Ombre nagels zijn niet zo nieuw meer, maar airbrush nagels wel. Tenminste, het lijkt erop dat het airbrush is. Stiekem zijn het twee of drie kleuren die door elkaar lopen. Verfrissend voor het najaar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TJ (Your Next Nail Guy) (@nailboii)

4. Olijfgroen

Khaki, of olijfgroen, wordt nu al de kleur van het najaar genoemd. Je ziet het bij kleding, accessoires voor in huis en natuurlijk op je nagels. Olijfgroen valt op, maar niet te veel. Kortom, de perfecte neutral voor het najaar.

5. Donkerpaars

Een andere kleur die je een kick serontine geeft zonder dat te veel opvalt, is donkerpaars. Dit gaat goed samen met geel en oranje, waardoor het naadloos aansluit op je herfstgarderobe. We like!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @royalnailsbyshauna

Andere nageltrends

Naast bovenstaande trends is er natuurlijk nog veel meer in omloop. Denk aan de glazed donut nagels, die door Hailey Bieber weer hartstikke populair is. Ook de french manicure passeert weer de revue. Weliswaar in donkere kleuren en met een kleine twist – denk aan subtiele patroontjes of glitters – maar nog steeds een plaatje om te zien!

Bron: Harper’s BAZAAR | Beeld: iStock, Instagram 

Laatste nieuws