Geen inspiratie? Dit dragen we in september

Notitieboekjes en pennen gereed!

Lees ook

Met de zomer in onze rug kijken we al stiekem richting de herfst. Hoewel de natuur langzaamaan de nodige aanpassingen doet, lijken de temperaturen de memo niet gehad te hebben. Wat moet je dan dragen? Om je een handje te helpen, hebben we de nodige inspiratie voor je verzameld.

September weather

Een felle zon, een koud briesje en dan weer kans op regen. In september lijken de weergoden altijd flink van slag te zijn. Wat draag je als het warm is, maar het ook ineens flink kan afkoelen? De truc zit ‘m in laagjes. Hierdoor heb je nog langer plezier van je zomerkleding en kun je alvast wat items voor de herfst dragen. Easy peasy!

Gelukkig vind je binnen een seconde een hoop inspiratie op social media. Menig it-girl is namelijk al in haar kast gedoken om de beste outfits voor het najaar te selecteren. We zetten ze voor je op een rijtje!

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door April (@aprillockhart)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olivia & Alice (@oliviaandalice)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie (@sophiswearing)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Line Jensen (@oneliland)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Huisman (@nicole_huisman)

Het wisselvallige weer in september vraagt om een steady jas, en met een trenchcoat zit je zeker goed. Draag hem zoals @styleidealist met een straight jeans en een zwart shirt, of draag het boven een zwierige zomerjurk.

Het juiste schoeisel

Zolang de zon nog schijnt, is het dus heel makkelijk om je zomerkleding te blijven dragen. Weliswaar gecombineerd met een warm vest of turtleneck, maar nog steeds hartstikke fashionable. Tip van ons: draag het met combat boots of westernlaarzen. Het maakt je outfit meteen cool en chic!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook