Motivation Monday: win een t-shirt van The Kooples t.w.v. €85

Met hernieuwde energie en een goede dosis humor keert het merk weer terug naar zijn roots.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooi product. Deze week geven we een shirt van The Kooples weg. Zo begin je de week in stijl.

FUCKKOOPLES

Het zijn exciting times voor The Kooples. Sinds kort heeft het label een nieuwe creative director, een nieuw logo en het merk keert terug naar z’n roots. Het merk bestaat sinds 2008 en toen stond het label bekend om zijn eigen blik op mode – van standaard fashion wilde het merk niets weten. Het merk bracht items uit die niet binnen de standaard mode pasten, maar naar eigen zeggen verwaterden de collecties door de jaren heen tot een wereldwijde modestandaard. Tijd voor verandering!

De Kooples focust zich weer op een radicale mode-uitstraling. Het merk beseft zich meer dan ooit dat tijden zijn veranderd en vraagt zich nu opnieuw af hoe ze subversie kunnen vertalen naar hun collecties anno 2022. Dit doen ze met veel energie, maar ook met een goede dosis humor: zo hebben ze een krachtige en ook wel provocerende boodschap voor de mensen die het merk graag droegen: FUCKKOOPLES. De mainstream kussen ze daarmee opnieuw vaarwel en ze focussen zich weer op hun eigen identiteit met bijbehorende esthetiek. Denk hierbij aan kleding die door iedereen gedragen kan worden (geen gender-onderscheid, dus) en aan gedurfde stijlen.

Met de nieuwe collectie vervaagt The Kooples de gendergrenzen. De collecties omvatten daarom onder andere poloshirts met luipaardprint, getailleerde pakken, vinyljeans en geprofileerde laarzen. Sounds good, right? 

Winnen

Om de rebranding van het merk te vieren, hebben we ook nog leuk nieuws voor je. Wij mogen namelijk een Fuck Kooples-shirt van The Kooples t.w.v. €85 euro weggeven. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 18 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met The Kooples zullen delen als je wint. 

 

 

Laatste nieuws