De 5 leukste haaraccessoires van het moment

Bad hair day? I don't know her!

Lees ook

Met het wisselvallige weer in Nederland is het altijd de vraag of je het weer met een stijlvolle coupe kunt trotseren. Gelukkig bestaan er haaraccessoires die je lokken beschermen én waarmee je er meteen stylish uitziet. We zetten ze op een rij!

1. Nonchalant en chic

De haarknip gaat al een paar seizoenen mee, en ook komend seizoen hoef je hem niet op te bergen. In een paar tellen heb jij je haar in een half updo of helemaal opgestoken. Easy peasy!

2. Gouden accenten

Heeft je outfit nog wat extra glam nodig? Vergeet het ouderwetse elastiek en kies voor een exemplaar in een gouden kleur. Wij zijn fan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sara Puccinelli (@sarinski_)

3. Strik erom en klaar

Een elastiek of knip met strik geeft je look een snufje fairytale waar wij dol op zijn. Mooi bij een halve bob, zoals bij Bettina Looney!

4. Velvet glamour

De velvet haarband mag weer uit de kast gehaald worden, want hij is weer ontzettend populair. Niet voor niets dat we de haarband meerdere keren voorbij zagen komen tijdens de afgelopen fashion weeks.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JANKA POLLIANI (@polliani)

5. Op de Franse tour

Oui, nu het nog niet koud genoeg is voor een muts, maakt de baret weer haar opwachting.  We zijn dol op deze look van Karina van @styleidealist die verschillende tinten bruin met elkaar combineert.

Coup de luxe

Wat haaraccessoires betreft, zijn er natuurlijk ook nog een hoop knippen, spelden en scrunchies die je in je haar kunt doen. Kies voor subtiel met een speld met diamanten, of ga voor over de top met een hele rits aan knippen. Je haar blijft intact en je ziet er glamourous uit!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook