Net als vorig jaar is deze gestreepte trui weer een regelrechte hit

Timeless.

Met temperaturen van maximaal 16 à 17 graden lijkt aan het ‘wel/geen jas’-debacle deze week een einde te komen. De warmere kleding mag zeker weer uit de kast. En dat is eigenlijk helemaal niet zo’n straf met deze gestreepte trui van Arket.

Gewilde items

Arket-items leken deze zomer geliefder dan ooit. Influencers hulden zich en masse in de oversized blazers van het merk, de crossbody bags waren een net zo grote hit en ook de linnen co-ord sloten modeliefhebbers in hun hart.

En eigenlijk was het geen verrassing voor ons dat de kleding en accessoires van het high street label zo geliefd zijn. Het is namelijk niet het eerste seizoen dat het merk zo goed scoorde. Dat gebeurt al jaren. Vorig jaar gingen onder andere de breton truien van Arket als warme broodjes over de toonbank. Het item was toen in no-time uitverkocht. Deze herfst brengt het merk de jumper daarom opnieuw uit. Momenteel is-ie nog op voorraad, maar wij gokken dat dat niet heel lang meer zo zal zijn.

Inspiratie nodig? We’ve got your covered. Wij verzamelden een aantal prachtige looks met de gestreepte trui.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Hill (@emmahill)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JULIA LUNDIN (@julialundinblog)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylwia Dolores 🪐 (@girl_from_town)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @femmeblk

Staple

De Striped Cotton Jumper, zoals-ie in de webshop genoemd wordt, doet het met name goed in de kleurcombinatie Off-White/Black, maar je kunt ‘m ook in andere kleuren scoren. Denk aan de combinatie Off White/Dark Blue, White/Black (met een grovere streep), White/Red en Dark Blue/Off White. En nogmaals, wacht niet te lang, want opnieuw vliegt het item uit de digitale schappen.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws