Motivation Monday: win een OneFit jaarabonnement

Met een OneFit jaarabonnement kun je ontzettend toffe sportactiviteiten volgen.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooi product. Deze week geven we een OneFit jaarabonnement weg. Sporten wordt hiermee nóg leuker!

Meer bewegen met OneFit

We weten dat sporten belangrijk is voor je gezondheid, maar zo goed brengen we het er in Nederland niet vanaf. Uit onderzoek uitgevoerd van OneFit blijkt dat we veel te weinig sporten. De aanbieder van het all in one sport membership vroeg 1.116 Nederlanders naar hun sportfrequentie. Wat bleek? 37 procent van hen gaf aan dat ze niet of nauwelijks sporten. 15 procent stelde dat ze een keer in de maand gaan en 19 procent sport twee keer in de week.

Waarom mensen dan niet sporten? 37 procent van de respondenten vindt sporten niet leuk en 23 procent noemde het saai. Zo jammer, want sporten kan ontzettend leuk zijn. Om die boodschap over te brengen, doet OneFit mee aan de NOC*NSF Nationale sportweek, die plaatsvindt van 16 tot en met 25 september. Om te laten zien dat sporten leuk (en gezond) is, biedt OneFit in samenwerking met hun partners ontzettend toffe lessen aan. Denk aan gymtonic (inderdaad, da’s een work-out met een glas gin-tonic als beloning), yoga met een dj of aan reformer rave. Sounds good, right? 

Uit het onderzoek van OneFit kwam ook naar voren dat een deel van de Nederlanders niet sport vanwege het prijskaartje dat eraan hangt. Zo gaf 21 procent aan dat ze het gewoon te duur vinden. Ook die personen wil OneFit tegemoetkomen. De kosten van het lite abonnement worden daarom verlaagd. Je kunt al een OneFit-abonnement nemen vanaf 32,50 per maand.

Winnen

Met een Onefit-abonnement kun je meedoen aan allerlei toffe groepslessen bij tig verschillende sportscholen in Nederland. Denk aan pilates, kickboxing of boulderen, maar je kunt ook een sup board huren, baantjes zwemmen of een ontspanningsmassage boeken. Superleuk!

Om het nog leuker te maken, mogen wij nu een regular jaarabonnement weggeven t.w.v. €780 euro. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze winactie loopt tot en met 25 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met OneFit zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws