Deze foundation droeg Meghan Markle op die prachtige cover van The Cut

Er hangt alleen wel een prijskaartje aan.

Aankomst Prins Harry en Meghan Markle bij de Invictus Games

Het magazine The Cut maakte vorige maand heel wat tongen los nadat Meghan Markle een interview aan het blad gaf. Over de inhoud is wat ons betreft dan ook wel genoeg gezegd. Maar waar wij nog wel benieuwd naar waren, is de make-up die de hertogin droeg.

De fotoshoot

De prachtige foto's in The Cut van Meghan Markle zijn geschoten door professioneel fotograaf Campbell Addy, die bekend staat om zijn unieke verhaallijnen en authentieke emoties, met een focus op onderscheidende modellen en under-represented faces. En als we kijken naar de foto's, kunnen we niks meer zeggen dan alleen maar: wauw!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door l o f t j e t (@loftjet)

De foundation

Uiteraard werken er aan een fotoshoot meer mensen mee dan enkel het model en de fotograaf. Ook visagist Edwin Sandoval maakte deel uit van het team. Welke producten de visagist gebruikte voor de shoot met Meghan? Dat deelde hij gewoon op Instagram. Zo schreef hij dat hij de Pat McGrath Skin Labs-lijn heeft gebruikt op het gezicht van de hertogin.

Welke foundation het dan precies was? Dat was ook niet zo moeilijk te achterhalen. Het merk heeft namelijk maar één foundation lijn gelanceerd: de Sublime Perfection Foundation, die maar liefst zestig pond kost – omgerekend zo'n zeventig euro.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DALIMAKEUP (@dalimakeup)

Vijfentwintig jaar ervaring

Visagist Pat McGrath herself zegt het volgende over het product: "Serum- en zijdezacht, mijn geheim voor een geperfectioneerde huid, wat vertegenwoordigd wordt door vijfentwintig jaar ervaring."

"Deze self-setting formule is verkrijgbaar in 36 universele tinten en biedt een medium-coverage dekking met een soft-focus effect. Hij is getest door verschillende modellen, van backstage tot op straat, om de meest natuurlijke resultaten te garanderen in elke omgeving en belichting", vervolgt de visagiste. Je zou bijna overwegen het te kopen!

Bron: Hello, Campell Addy, Beau Monde | Beeld: Instagram @loftjet, @dalimakeup, BrunoPress

Beauty
  • De Invictus Games is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen.Deze editie is in Nederland Zuiderpark, Den Haag. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst The Invictus Games is an international sporting event for physically and mentally injured soldiers. This edition is in Nederlasnd Zuiderpark, The Hague. The Invictus Games is an international sporting event for physically and mentally injured soldiers. This edition is in Nederlasnd Zuiderpark, The Hague. Op de foto: Prince Harry and Meghan, The Duke and Duchess of Sussex