Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten vierde kindje

James, Inez en Betty krijgen er een broertje of zusje bij!

Leuk nieuws uit Hollywood: Blake Lively en Ryan Reynolds krijgen een vierde kindje. Dit maakte de actrice bekend toen ze gisteren op de rode loper verscheen voor de 10th Annual Forbes Power Women’s Summit.

Droomgezin

Het is altijd een feestje als Blake Lively op een rode loper verschijnt. Dat doet de moeder van drie niet heel vaak meer – meestal zit ze lekker thuis met man Ryan en hun dochters James (7), Inez (5) en Betty (2), maar als ze het doet, doet ze het goed. Gisteren schitterde ze op de Forbes rode loper in een gouden mini-jurk.

En wat ons ook meteen opviel? Een prachtige bump waar Blake haar handen liefdevol omheen had geslagen.

Voor Blake gisteren op de rode loper verscheen, hadden zij en Ryan nog niets naar buiten gebracht over een vierde zwangerschap. Er gisteren echt iets specifiek over zeggen, deed ze ook niet. Al maakte ze wel een cheeky comment. Tijdens het Forbes-event sprak de actrice over het belang van zeggenschap hebben over je eigen creaties. “Ik hou van dingen creëren”, zou ze volgens E News hebben gegrapt. “Of dat nu een taart, een verhaal, een bedrijf of een mens is.”

Relatietijdlijn

Blake en Ryan zijn dit jaar alweer tien jaar getrouwd. Toen ze elkaar in 2010 ontmoetten op de set van de film Green Lantern werden ze eerst gewoon vrienden. En die vriendschap vormde de basis voor alles wat er komen ging. Ryan zei ooit in een interview: “We waren eerst goede vrienden, en dat lijkt me de beste start van een relatie. Verliefd zijn is enig, maar vind je elkaar ook echt aardig? Dat moet je je wel afvragen. Ik heb geluk dat ik iemand heb gevonden met wie ik kan groeien, van wie ik kan leren. Iemand die echt een buddy is.”

Bron: Grazia, E News, Forbes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws