Blake Lively is roddelpers zat en deelt een reeks foto’s van groeiende babybuik

'Jullie maken mij en mijn kinderen bang'

Sinds bekend werd Blake Lively en Ryan Reynolds een vierde kindje verwachten, doet de roddelpers er alles aan om een glimp van Blakes babybuik vast te leggen. Dit gaat zelf zo ver dat fotografen al dagen voor het huis van het stel wachten. Blake besloot daarom het heft in eigen handen te nemen en foto’s van haar groeiende babybuik op Instagram te plaatsen. 

Laat ons met rust

Dat fotografen om de haverklap foto’s van haar schieten als ze over de red carpet loopt, is Blake inmiddels wel gewend. Maar ze is er niet van gediend als fotografen voor haar huis wachten om een foto te maken van haar babybuik. De actrice besloot daarom zelf een reeks foto’s van haar babybuik te posten.

“Hier zijn foto’s van mij zwanger in real-life, zodat de elf mannen die buiten mijn huis wachten om een glimp op te vangen, me met rust zullen laten. Jullie maken mij en mijn kinderen bang”, deelt Blake in de caption. Op de foto’s is de actrice onder anderen met haar man Ryan, zus Robyn en vriendin Taylor Swift te zien.

Ook bedankt ze alle anderen voor de liefde en respect die ze hebben getoond. “En bedankt voor het ontvolgen van accounts die foto’s van kinderen delen.” Ook is ze dankbaar voor de media die een No Kids Policy-hanteren. “Jullie maken het verschil”, schrijft ze tot slot. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively)

Vierde kindje

Een paar dagen geleden werd bekend dat Blake en haar echtgenoot Ryan een vierde kindje verwachten. Dit maakte de actrice bekend op de rode loper van de 10th Annual Forbes Power Women’s Summit.

Blake en Ryan zijn dit jaar alweer tien jaar getrouwd. Toen ze elkaar in 2010 ontmoetten op de set van de film Green Lantern werden ze eerst gewoon vrienden. En die vriendschap werd de basis voor alles wat er komen ging. Ryan zei ooit in een interview: “We waren eerst goede vrienden, en dat lijkt me de beste start van een relatie. Verliefd zijn is enig, maar vind je elkaar ook echt aardig? Dat moet je je wel afvragen. Ik heb geluk dat ik iemand heb gevonden met wie ik kan groeien, van wie ik kan leren. Iemand die echt een buddy is.”

Het Hollywood powerkoppel heeft samen drie dochters: James (7), Inez (5) en Betty (2). 

Bron: Lindanieuws, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws