Motivation Monday: win 5x2 kaartjes voor Ticket to Paradise

George Clooney en Julia Roberts schitteren samen in deze fijne romantische komedie!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 5x2 kaartjes weg voor de bioscoopfilm Ticket to Paradise, een heerlijke romantische komedie met Julia Roberts en George Clooney.

Over de film

In de film Ticket to Paradise, geregisseerd door niemand minder dan Mamma Mia!-regisseur Ol Parker, reizen de gescheiden David (George Clooney) en Georgia (Julia Roberts) af naar Bali. Hun dochter Lily (Kaitlyn Dever) is daar op vakantie en de gescheiden ouders willen hun dochter behoeden voor de fout die zij ooit maakten: te snel trouwen. Tijdens haar vakantie met haar beste vriendin naar Indonesië ontmoette Lily namelijk de liefde van haar leven, Gede (Maxime Bouttier).

David en Georgia, die het eigenlijk helemaal niet goed met elkaar kunnen vinden, slaan de handen ineen. Samen willen ze een stokje voor het voorgenomen huwelijk van hun dochter steken. Al gaat dat wel gepaard met de nodige snarky comments en hilarische taferelen.

Ticket to Paradise draait vanaf 29 september in de bioscoop.

Winnen

Lijkt het je heerlijk om deze romcom op het witte doek te zien? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk 5x2 kaartjes weggeven voor Ticket to Paradise. Kans maken?  Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-win-form id="12"]

Deze winactie loopt tot en met 3 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint.