5 manieren om de immer stijlvolle trenchcoat te dragen

De jas die nooit teleurstelt.

Er zijn vele dingen vervelend aan de herfst: het regenachtige weer, de koudere temperaturen, de kortere dagen. Maar er zijn ook goede dingen. Het begin van de herfst markeert namelijk ook het trenchcoat-seizoen. Wij delen vijf manieren om deze fijne jas te dragen.

Tijdloos

De tijdloosheid van de trenchcoat kan niemand ontkennen. Elk jaar domineert deze jas het straatbeeld wanneer we niet meer naar buiten kunnen zonder extra laag kleding, maar het nog te warm is voor die dikke teddy coats.

Het fijne aan dit item is dat je ‘m op zoveel verschillende manier kunt dragen. Midi skirts werken, elke jeanssoort combineer je er makkelijk mee en ook tig schoenstijlen complimenteren de coat. Heb je nog wat stijlideeën nodig? Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Nudes

Een trenchcoat kan elke outfit elegant maken. Bestaat jouw garderobe uit veel nude-kleuren? Dan zit je met een beige trench goed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet)

Sporty

De kracht van een tijdloze trenchcoat mag absoluut niet onderschat worden. Het kan elke outfit voorzien van een fancy upgrade. Zo kun je het item prima combineren met een sportieve look. Ga bijvoorbeeld voor een comfi joggingbroek en draag die met een paar prachtige hakken and you’re good to go!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chloé Pierre (@chloepierreldn)

Combat boots

Boots and coats zijn een beetje een wintercombo, maar het is een combinatie die ook in de herfst werkt. Met een paar chunky laarzen sla je de plank in ieder geval nooit mis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brittany Bathgate (@brittanybathgate)

Minimalistisch

In de zomer pakken we graag uit met opvallende outfits. Think prints. In de herfst houden we daarentegen ook wel van de wat rustigere outfits. Met een trenchcoat kun je een witte tanktop en een denim jeans transformeren tot een fashionable geheel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Mus (@sylviemus_)

Leggings en sneakers

Ook in de herfst houden we vast aan comfort. Sneakers and leggings it is. En het toeval wil dat een trenchcoat hier prima bij staat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jess | Minimal Style (@_jessicaskye)

Hierboven delen we slechts enkele stylingsopties. De trenchcoatliefhebbers onder ons weten vast al lang dat er nog veel meer mogelijk is. Een paar loafers staan bijvoorbeeld erg chic onder een trenchcoat, maar ook een jurk met hoge laarzen kan fantastisch staan. Of ga voor een Franse finishing touch en draag een baret in dezelfde kleur als je trench. De opties zijn eindeloos!

Bron: Popsugar | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws