Nicole Ari Parker over het tweede seizoen van And Just Like That...

Ook praat de actrice over de diversiteit in de show.

2021 InStyle Awards

Heel veel is er nog niet bekend over het tweede seizoen van And Just Like That... Enkel dat het er komt en dat de opnames van start zijn gegaan. Gelukkig is actrice Nicole Ari Parker de beroerdste niet en deelt ze vast wat ze hoopt voor haar karakter Lisa Todd Wexley.

Verwachtingen voor LTW

Sex and the City-fans wachten allemaal met smart op het tweede seizoen van And Just Like That... Iemand die ook erg benieuwd is naar wat het voor ons in petto heeft, is actrice Nicole Ari Parker. In gesprek met PureWow deelt ze haar grootste wensen voor het tweede seizoen voor haar karakter Lisa Todd Wexley, LTW voor intimi.

"Ik kan niet wachten om te zien wat er gaat gebeuren", deelt ze. "Ik vind wel dat mijn karakter iets meer sex in the city mag hebben, en ik kan heel goed overweg met mijn co-star Chris Jackson. Ik denk dat er tijdens dit seizoen meer huwelijkse pleziertjes zullen zijn."

And Just Like That... draait net zoals de originele serie om de levens van Carrie (Sarah Jessica Parker) en haar vriendinnen Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis). Lisa geeft aan dat ze altijd met plezier naar deze vrouwen heeft gekeken. "Ik kon me echt herkennen in de dingen die Carrie meemaakte in de stad, zoals haar relatiedingen en haar kleding. Maar na verloop van tijd, toen ik opgroeide, herkende ik me in hen allemaal. Mensen vragen me vaak, wie ben jij? Ben jij een Samantha? Ben jij een Carrie? Maar ik ben ze allemaal!"

Diversiteit in de show

Het is inmiddels al 24 jaar geleden dat de eerste aflevering van Sex and the City verscheen. De serie was revolutionair vanwege de manier waarop de personages omgaan met sex, maar kreeg jaren later kritiek om het feit dat het weinig divers was. Alleen maar witte, welvarende vrouwen in de mooie delen van New York, ook actrice Cynthia Nixon uitte daar later haar frustratie over uit. And Just Like That... moest daarom toch wel goedmaken wat er in zes seizoen van Sex and the City ontbrak: diversiteit. Nicole Ari Parker vindt dat de schrijvers daar zeker in zijn geslaagd.

"Ik vind dat het mooie van And Just Like That...", begint ze. "Ze hebben ervoor gezorgd dat de stad echt op de stad begon te lijken. Ze introduceerden meerdere zwarte vrouwelijke personages in de serie, niet slechts één. Ze introduceerden een non-binaire Latino, ze introduceerden een van mijn beste vrienden, Sarita Choudhury (Seema Patel in de serie), en ze probeerden om de karakters zo goed mogelijk neer te zetten. Ik ben er echt trots op om deel uit te maken van deze nieuwe versie."

Bron: Pure Wow | Beeld: BrunoPress

Lifestyle
  • LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 15: Actress Nicole Ari Parker arrives at the 6th Annual InStyle Awards 2021 held at the Getty Center on November 15, 2021 in Los Angeles, California, United States. Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/ABACAPRESS.COM