Opnames And Just Like That... zijn van start gegaan

Sarah Jessica Parker en Sara Ramirez delen het goede nieuws vanaf de set.

Eindelijk! Fans van And Just Like That... kijken met smart uit naar het tweede seizoen van de serie. Vandaag zijn dan eindelijk de opnames van dat seizoen van start gegaan.

Seizoen 2

Er is nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen, maar we weten nu wél dat de opnames ervan zijn begonnen. Dit blijkt uit een foto die enkele castleden delen op social media, waaronder Sarah Jessica Parker (Carrie) en Sara Ramrez (Che Diaz). Veel delen de acteurs echter niet over het nieuwe seizoen, maar het zal ons niets verbazen als er binnenkort wel meer details worden gedeeld.

Personages

In het eerste seizoen van de reboot zagen we verscheidene personages die nu niet zullen terugkeren. Zo werd Mr Big, gespeeld door Chris Noth, met zijn overlijden uit de serie geschreven. Ook gaan we de geliefde Standford Blatch (gespeeld door Willie Garson) niet terugzien. Het overlijden van de acteur is inmiddels al meer dan een jaar geleden.

Wel lijkt het erop dat we John Corbett terug gaan zien. Hij speelde tijdens Sex and the City een van Carrie's serieuze love interests Aiden Shaw. Carrie en Aiden waren zelfs verloofd. We zagen 'm alleen niet in het eerste seizoen van And Just Like That, al beweerde de acteur destijds wel dat hij erin zou zitten. Dat bleek echter 'een grap'.

Nu gaan er opnieuw geruchten dat de acteur wél terugkeert in het tweede seizoen van And Just Like That. IMDB stelt dat hij in ieder geval in de eerste aflevering van het tweede seizoen te zien zal zijn. Wat dat voor Aiden gaat betekenen - die tijdens de tweede Sex and the City-film een zoen deelde met Carrie die toen getrouwd was met Mr. Big –, is natuurlijk de vraag.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress