Marie Claires weekendtips

Van flagshipstores tot pop-up stores en mooie voorstellingen!

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Bezoek de BLACK BANANAS flagshipstore

Westfield Mall of the Netherlands is een flagshipstore rijker. BLACK BANANAS opende hier namelijk vorige week hun nieuwe flagshipstore. En hier kun je van alles vinden. Zo biedt de store naast de hoofdcollectie ook exclusieve BLACK BANANAS Only items, collaborations en exclusieve (event)launches.

Wanneer:
Dagelijks geopend.

Waar:
Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Shop in de nieuwe pop-up stores in de Bijenkorf

Wie binnenkort naar de Bijenkorf gaat, moet zeker een bezoekje brengen aan de pop-up stores van Jimmy Choo en Louis Vuitton. De etalages zijn ook weer een feest om naar te kijken. Die van Jimmy Choo prachtig roze met goud, die van Louis Vuitton (overigens alleen voor mannenkleding) opvallend oranje. Beide labels verkopen prachtige items. Een must visit dus!

Wanneer: 
Jimmy Choo: tot 14 november.
Louis Vuitton: tot en met december.

Waar:
De Bijenkorf in Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Bijenkorf (@debijenkorf)

Bezoek de derde editie van A Perfect Day Tekenshow

Met meer dan 500 werken laten 58 nationale en internationale kunstenaars tijdens A Perfect Day Tekenshow zien hoe divers onze levens zijn, waaronder Jip van den Toorn, Bas Kosters en Liana Finck. Het is prachtig om te bekijken, maar tijdens een bezoekje kun je ook deelnemen aan verscheidene programma’s die te volgen zijn voor mensen van alle leeftijden. ’s Avonds is er bovendien een avondprogramma: A perfect Night. Dit wordt verzorgd door onder anderen Laura van Dolron, Katinka Polderman en Rogier Roeters.

Wanneer:
Van 23 september tot en met 2 oktober.

Waar:
NDSM in Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door A Perfect Day (@aperfectday.amsterdam)

Kijk je ogen uit tijdens Cirque du soleil CRYSTAL

Nadat de show jaren heeft stilgelegen is Cirque du Soleil weer terug in Nederland. CRYSTAL is de 42ste creatie van het spektakel en wordt dit weekend voor het eerst opgevoerd in Nederland. Zet je schrap voor indrukwekkende schaatskunsten, dito acrobatiek en prachtige muziek.

Wanneer:
Van 22 tot en met 25 september.

Waar:
Rotterdam Ahoy.

Scoor heerlijke drankjes bij de Roku Gin pop-up bar

De herfst is officieel van start te gaan, en dat vindt Roku Gin het vieren waard. Daarom opent het Japanse ginmerk een pop-up bar, waar ze gasten de overgang van de zomer naar de herfst willen laten proeven met heerlijke gin cocktails en lekkere bites.

Wanneer:
Vrijdag 23 en zaterdag 24 september.

Waar:
Taiko Bar in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws