Lily Collins deelt eerste beelden van het derde seizoen van Emily in Paris

'Get ready for another wild ride...'

Aan het begin van de zomer kwam het nieuws naar buiten dat de opnames van het derde seizoen van Emily in Paris in volle gang waren. En nu vermoeden we stiekem dat het niet héél lang meer kan duren tot we kunnen genieten van het nieuwe seizoen, want niemand minder dan actrice Lily Collins deelde de eerste beelden van het seizoen op social media. Très bien! 

Seizoen 3

Werp een blik op de foto's die Lily Collins gisteren op Instagram deelde en het derde seizoen van Emily in Paris belooft weer een modieuze te worden. "Eerste look van Emily in Paris saison Trois!", schreef de actrice die Emily speelt bij de foto's. "Zet je schrap voor nieuwe looks, nieuwe locaties, nieuwe love triangles...". Lily vervolgt dat ze dankbaar is voor de gastvrijheid van Frankrijk en dat het voelt als thuis. Ook deelt ze een complimentje uit aan de cast. "Zo trots op deze cast en crew en ik kan niet wachten tot jullie allemaal zien wat ons meisje Emily uitspookt. Zet je schrap voor een wilde rit..."

Succes

Wat we van het nieuwe seizoen kunnen verwachten is nog even een verrassing. Wel lijkt het erop dat Alfie (Lucien Laviscount) nog steeds in het leven van Emily is, evenals Gabriel (Lucas Bravo). O, en ook met Camille (Camille Razat) lijkt de fashionista het weer goed te kunnen vinden. Maar of dit ook echt zo is? Dat zullen we later dit jaar zien. Een officiële releasedatum is nog niet bekend, maar hoogstwaarschijnlijk zal dat nog wel dit jaar zijn – tenminste, als we IMDB mogen geloven. Fingers crossed!

Bron: Instagram Lily Collins | Beeld: Netflix