Magnolia Infinita: de nieuwkomer van Acqua di Parma’s Signatures of the Sun collectie

'Het parfum blijft hangen als een zonnig en sensueel geheel.'

Lees ook

Acqua di Parma staat symbool voor de Italiaanse levensstijl. Signatures of the Sun is de meest exclusieve lijn van het huis en onderscheidt zich door de kostbare ingrediënten en een chique, zwarte look. Nieuwkomer in dit assortiment: de Magnolia Infinita. 5 dingen die je wilt weten over het merk en dit nieuwe parfum.

1 Iconisch

Acqua di Parma staat al meer dan hon derd jaar voor vakmanschap. Al in 1916 werd het iconische Colonia van het huis gelanceerd. Een frisse geur die perfect aansluit bij het landschap en de Italiaanse stijl. Ook kenmerkend voor het merk is de huisstijl: het merk siert al sinds 1961 menig kaptafel met zijn typerende gele verpakkingen.

2 Signatures of the Sun

De meest exclusieve lijn van het huis is de Signatures of the Sun collectie, waarvoor exclusieve ingrediënten van over de hele wereld worden gebruikt. Denk aan yuzu, camelia en exclusieve vanille.

3 Magnolia Infinita

Nieuwkomer in deze lijn is de Magnolia Infinita met – zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden – weelderig magnolia. Deze witte, sprookjesachtige bloem zorgt voor een krachtig, vrouwelijk parfum. Gecombineerd met bergamot uit Calabrië, sinaasappel en citroen wordt de perfecte mix tussen bloemig en fris gecreëerd. In de kern van het parfum vloeit magnolia juist weer samen met Arabische jasmijn, roos en ylang ylang, om ten slotte te eindigen met noten van patchoeli en muskus, waardoor het parfum blijft hangen als een zonnig en s4ensueel geheel.

Magnolia Infinita Eau de Parfum, 20 ml €93, 100 ml €210, 180 ml €268, verkrijgbaar op de website van Acqua di Parma.

4 Art deco stijl

De transparante glazen fles heeft een art-deco design en is versierd met een gouden opschrift. Het perfecte cadeau. Extra plus: elke fles is voorzien van een afneembare dispenser, zodat deze eenvoudig kan worden gerecycled. Verder is de verpakking gemaakt van papier uit hout van duurzaam beheerde bossen

5 Home Collection

Naast de Signatures of the Sun staat het merk ook bekend om zijn Colonia- producten, de Barbiere-, de Le Nobili- en de Blu Mediterraneo-collectie en de Home Collection. Die laatste bestaat uit verrukkelijke geurkaarsen en diffusers waarmee je ook je huis kunt hullen in Italiaanse sferen.

Beeld: Acqua di Parma 

Laatste nieuws

Zie ook