Motivation Monday: win 2x een skincare-pakket van Novexpert t.w.v. 144 euro

Met de clean beauty-producten van Novexpert komt je huid het najaar stralend door.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooi product. Deze week geven we een heerlijk skincare-pakket van het Franse merk Novexpert weg, zodat je huid ook het najaar stralend doorkomt.

Novexpert

De Franse huidverzorgingsexperts van Novexpert hebben het beste voor met jouw huid. Het merk, dat onder meer beschikbaar is bij Ici Paris XL, is ontwikkeld door Franse doctoren en wetenschappers. Alle producten van de Franse beautylijn zijn 100% natuurlijk en vegan, en op een groot deel prijkt de COSMOS/Ecocert-certificatie.

Het merk doet niet aan parabenen, microplastics, en minerale of etherische oliën. In plaats daarvan baseert Novexpert de werking van hun producten op het op het door hen ontwikkelde en gepatenteerde ingrediënt Novaxyline – een 'vertrager van huidveroudering' op basis van gouden zeewier. Het is dan ook geen wonder dat fans van dit clean beauty helemaal weg zijn van het skincare-merk.

Skincare-selectie

Heb je wel oren naar natuurlijke en vegan huidverzorging? Dan hebben we goed nieuws, wij mogen namelijk een pakket met de volgende producten weggeven:

  • Het Novexpert Booster serum met Hyaluronic acid, een product dat de huid voller maakt, fijne lijntjes opvult en de lichaamseigen aanmaak van hyaluronzuur en collageen stimuleert.
  • De luchtige Novexpert Repulp Cream is een veelzijdige dag- en nachtverzorging boordevol hyaluronzuur die de huid verstevigt, fijne lijntjes opvult en een vermoeid uiterlijk opfrist.
  • Het Novexpert Micellair Water met Hyaluronic acid reinigt, verzorgt en hydrateert de huid, zonder te prikken. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid.
  • En ten slotte verzorg je je lippen met Novexpert Lip Up een heerlijk hydraterende en verzorgende balsem met hyaluronzuur en shea butter.
Booster serum met Hyaluronic acid Lip up Micellar Water met Hyaluronic acid Repulp cream

Win

Kortom: met het pakket van Novexpert heb je alles in huis om met een clean beauty routine de herfst stralend door te komen. En wij mogen twee keer zo'n heerlijke skincare-traktatie ter waarde van €144 weggeven. Kans maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

[mail-win-form id='13']

Deze winactie loopt tot en met 10 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Novexpert zullen delen als je wint.