Deze warme winterjas is elk jaar opnieuw een hit

Zo kom je de koude seizoenen stijlvol en warm door.

De warme jassen worden weer uit menig garderobe gehaald en het kan goed dat jij eigenlijk wel bent uitgekeken op die van vorig jaar. Wil jij er eentje kopen waar je meerdere winters mee vooruit kunt, zonder de modeplank mis te slaan? Investeer dan in een faux fur coat. Blijft altijd trending.

Pluizig

Er gaat niets boven een fijne faux fur coat in de winter. Naast het feit dat ze enorm warm en fluffy zijn, komen ze tegenwoordig in allerlei soorten, kleuren en maten. De pluizige jassen zijn al tig jaren favoriet bij modeliefhebbers en dit seizoen is daar geen uitzondering op. Van neutrale tonen tot chique prints.

Lookbook

Op zoek naar een fluffy jas? Scroll dan verder om te zien hoe mode influencers, van Jeanette Madsen tot Aimee Song, deze wintertrend dragen. Tip: kijk eens in de kast van je moeder of oma, misschien hebben zij nog wel een mooie vintage faux fur coat liggen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kae Sutherland (@kaesutherland)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_)

De jas mooi houden

De jas raakt nooit uit de mode, maar het betekent niet dat de jas ook altijd mooi blijft. Wil je er alles aan doen om te zorgen dat jouw coat mooi blijft? Borstel je jas dan een keer per week. Klinkt gek, maar worth a try. Zeker als je met je jas door de regen hebt gelopen, is dit een must. Zo voorkom je namelijk dat de haren gaan klitten en dat de jas er mat uit gaat zien.

Bron: Who What Wear | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws