Back to business: Meghan Markles podcast gaat binnenkort weer van start

De duchess pauzeerde haar podcast tijdelijk na het overlijden van de queen.

Meghan Markles podcast Archetypes was nog helemaal niet zo lang in de lucht toen de duchess hem on hold zette. Vanwege het overlijden van de Queen zou er tijdens de periode van officiële rouw geen nieuwe aflevering op Spotify verschijnen. Inmiddels is bekend wanneer de reeks weer wordt voortgezet.

Terug in Californië

We hebben massaal geluisterd naar de podcastafleveringen met Serena Williams, Mariah Carey en Mindy Kaling. De vierde aflevering van Archetypes werd door Meghan echter voor zich uit geschoven, omdat er na de dood van de Queen een periode van royal rouw inging. Meghan en Harry waren gedurende een groot deel van die periode in het Verenigd Koninkrijk, onder andere om de uitvaart bij te wonen. Inmiddels zijn ze terug in Montecito en pakken de Sussexjes hun werkzaamheden weer op.

Volgende week al

Op de Archetypes Spotify-pagina is inmiddels een bericht geplaatst over komende afleveringen: “De regulier ingeplande afleveringen zullen vanaf 4 oktober worden voortgezet.” Komende dinsdag kunnen we de vierde aflevering dus al beluisteren. Comedian Margaret Cho en TV-presentatrice Lisa Ling zijn dan te gast.

Weten we ook meteen dat er niets klopt van de geruchten dat Koning Charles de podcast helemaal stop wilde zetten.

Bron: HELLO!, Beau Monde | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws